Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Mirotičs no ''Barcelona'' šajā vasarā visdrīzāk pārcelsies uz Itāliju

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Mirotičs no ''Barcelona'' šajā vasarā visdrīzāk pārcelsies uz Itāliju
Nikola Mirotičs. Foto: Zumapress.com/Scanpix

''Sportando'' žurnālists Emiliāno Karkija ziņo, ka viens no ''Barcelona'' līderiem Nikola Mirotičs panācis vienošanos ar Itālijas komandu Milānas ''Olimpia'' un to pārstāvēs no nākamās sezonas.

Jau iepriekš tika vēstīts, ka Spānijas basketbola klubu ''Barcelona'' šajā vasarā visdrīzāk pametīs viens no tās līderiem Nikola Mirotičs. Jāmin, ka uz nākamo sezonu Barselonā plāno samazināt budžetu par aptuveni 25 % jeb uz 27 līdz 29 miljoniem eiro. Savukārt Mirotičam piedāvāts pieņemt algas samazinājumu uz pusi vai meklēt jaunu komandu.

Kā ziņo medija ''Sportando'' žurnālists Emiliāno Karkija, tad Mirotičs izvēlējies par labu otrajam scenārijam un no nākamās sezonas pārstāvēs Itālijas klubu Milānas ''Olimpia''. Vienība šodien piedzīvoja pirmo zaudējumu Itālijas finālā, taču atrodas vadībā ar 2-1 pār Boloņas ''Virtus''. Eirolīgā ''Olimpia'' gan tik labi neveicās un tā nespēja sasniegt izslēgšanas spēles.

32 gadus vecais basketbolists šajā sezonā ACB līgā 23 spēlēs guva vidēji 12.9 punktus un izcīnīja 4.8 atlēkušās bumbas, kamēr ULEB Eirolīgā viņš izcēlās ar 15.4 punktiem, kā arī 4.3 atlēkušajām bumbām. ''Barcelona'' aizspēlējās līdz ''Final Four'', taču palika ceturtie, kamēr ACB līgā piektdien tā sāks finālu pret principiālāko pretinieci ''Real''.

Nikola Mirotičs savas basketbolista karjeras laikā pārstāvējis arī tādas komandas kā Madrides ''Real'', ''Palencia'', Čikāgas ''Bulls'', Ņūorleānas ''Pelicans'' un Milvoki ''Bucks''. Kopš 2019./2020. gada sezonas viņš spēlēja Barselonā.

     [+] [-]

, 2023-06-15 10:07, pirms 11 mēnešiem
Jasinkēviča vadība vairāk nerādija agrāko sniegumu. Laiks bija mainīt komandu.