Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Latvijā arī turpmāk varēs redzēt Eirolīgas un Eirokausa spēles

Agris Suveizda

Latvijā arī turpmāk varēs redzēt Eirolīgas un Eirokausa spēles
Eirolīgas čempionvienība "Real Madrid". Foto: AFP/Scanpix

"TV3 Group" un Lietuvas nacionālais medijs LRT sadarbībā ar "Saran Media Group" iepriecinās basketbola fanus visa Baltijā, pagarinot "Turkish Airlines Eirolīgas" un “7Days Eirokausa” pārraides tiesības.

Saskaņā ar jauno vienošanos, visas Eirolīgas spēles un daļa Eirokausa spēļu būs redzamas nākotnes paaudzes televīzijā Go3, kā arī TV3 Sport kanālos visās Baltijas valstīs. Savukārt Lietuvā "TV3 Group" kopā ar LRT kopīgi pārraidīs visus leģendārā kluba Kauņas “Žalgiris” mačus.

“Go3 televīzija un "TV3 Sport" kanāli lepojas būt par basketbola mājvietu Baltijas reģionā. Katru sezonu piedāvājam vairāk nekā 1000 tiešraides no aizraujošākajiem basketbola turnīriem, tostarp Eirolīgas un Eirokausa, NBA, WNBA, LKL, FIBA čempionātiem, ACB līgas, Basketbola Čempionu līgas un citiem. Ar prieku paziņojam, ka nākamajās sezonās Baltijas faniem būs iespēja skatīties katru Eirolīgas spēli kopā ar mums, tajā skaitā Kauņas “Žalgiris” mačus, izslēgšanas spēles un Finālā četrinieku,” pastāstīja Go3 vadītājs Baltijā Jans Vikritovičs..

“Eirolīgai ir milzīgs pieprasījums visa Eiropā, līdz ar to LRT ļoti priecājas, ka sadarbībā ar Go3 televīziju varam nodrošināt spēļu translāciju. Mēs zinām, ka lietuvieši, iespējams, ir pasaulē lielākie basketbola fani, tādēļ sniegt viņiem iespēju just līdzi viņu iemīļotajai komandai ir ļoti svarīgi priekš LRT grupas,” sadarbību komentēja LRT ģenerāldirektore Monika Garbaciauskaite-Budriene.

“Esam ļoti gandarīti turpināt mūsu sadarbību ar "TV3 Group", LRT un "Saran Media Group", translējot mūsu spēles Baltijas reģiona faniem,” stāsta Eirolīgas mārketinga un komunikācijas vadītājs Alekss Ferrers Kristjansons. “Mums ir ļoti svarīgi saglabāt bezmaksas televīzijas un maksas televīzijas hibrīdmodeli, kuru mēs uzsākām jau 2020. gadā, jo tas izrādījās īpaši veiksmīgs, sasniedzot 50% auditorijas pieaugumu iepriekšējā sezonā.

“Esam priecīgi paplašināt mūsu sadarbību ar "TV3 Group" un LRT, lai nodrošinātu iespēju miljoniem aizrautīgu fanu Latvijā, Lietuvā un Igaunijā redzēt augstākās raudzes basketbolu Eiropā. Esam pateicīgi par Eirolīgas uzticību mūsu grupai,” sadarbību komentēja Saran Media Group izpilddirektors Kenans Alans Sarans.

Par Eirolīgu
Eirolīga ir pasaules līderis sporta un izklaides nozarē, kas organizē augstākā līmeņa Eiropas profesionālo basketbola klubu sacensības, izmantojot unikālu un inovatīvu organizatorisko modeli. Tā pārvalda un organizē divas galvenās vīriešu basketbola sacensības kontinentā - "Turkish Airlines EuroLeague" un "7DAYS EuroCup", kā arī prestižāko turnīru basketbolistiem, kas jaunāki par 18 gadiem - "EB Adidas Next Generation Tournament".

Par "Saran Media Group"
"Saran Media Group", kas izveidota 1995. gadā, ir viena no pasaules vadošajām mediju kompānijām, kas specializējas tiesību iegūšanā uz izcilu sporta un izklaides saturu Turcijā, Austrumeiropā un NVS reģionā. Līdz ar augstas klases sporta notikumu pārraidi, kā Eirolīga, NBA, "LaLiga", "Serie A" un F1, "Saran Media Group" ir arī tiesības uz izklaides saturu no lielākajām Holivudas studijām. Uzņēmums lepojas ar vairāk nekā 10 000 stundām filmu un seriālu. Saran Media Group meitasuzņēmums "HD Protek" ir reģiona lielākā studija un pārraides kompānija, savukārt SDS ir Turcijas vadošā dublēšanas studija.

Informāciju sagatavoja:
TV3 Group Latvia

  +1 [+] [-]

, 2023-06-06 21:35, pirms 11 mēnešiem
Paldies Dievam, ka via me..sls šo nesavāca nu varēs normāli skatīties tv3 sport kanālos eirolīgu...

     [+] [-]

, 2023-06-07 08:56, pirms 11 mēnešiem
Kāds prieks!