Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Tuhels pēc zaudējuma: ''Aizsargājāmies pārāk mīksti''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Tuhels pēc zaudējuma: ''Aizsargājāmies pārāk mīksti''
Tomass Tuhels. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komandas Londonas ''Chelsea'' galvenais treneris Tomass Tuhels pēc zaudējuma čempionāta spēlē pret ''Southampton'' kritizēja savus padotos par pārāk mīkstu spēli aizsardzībā, kurā ielaisti divi viegli vārti.

Vakar Anglijas Premjerlīgas piektās kārtas ietvaros otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Londonas ''Chelsea'', kas ar 1:2 piekāpās ''Southampton''. Ar septiņiem punktiem tā pagaidām ieņem astoto vietu čempionātā, taču piektās kārtas izspēle noslēgsies rīt, līdz ar to komanda turnīra tabulā vēl var krist zemāk.

''Esam pārāk mīksti šajās izbraukuma spēlēs. Līdzīgi bija Līdsā, kur gan likās, ka galvenā problēma ir vārtu neiesišana pirmajās 25 minūtēs. Vēlāk ielaidām divus un nespējām uzbrukumā ko izveidot. Šodien mēs iesitām, taču viena kļūda aizsardzībā mūs izsita no ritma, kurā nespējām atgriezties. Palaimējās, ka pirmā puslaika beigās neielaidām trešos vārtus,'' pikts pēc zaudējuma bija ''Chelsea'' galvenais treneris Tomass Tuhels.

''Abi vārti bija mīksti, kuriem nekad nebūtu jānotiek, ja vēlies uzvarēt izbraukumā. Mēs aizsargājāmies mīksti. Turpinājumā mums jāspēlē ar citu mentalitāti,'' turpināja kluba speciālists. Vairākiem kluba nozīmīgiem spēlētājiem jau sezonas ievadā bijušas traumas, kas liegušas tiem doties laukumā. ''Trenējamies 16 futbolistu sastāvā. Nesapņoju, kā būs, kad visi atgriezīsies. Strādāju ar to, kas var trenēties un šo spēlētāju šobrīd nav daudz.''

Sestās kārtas spēli jau šo sestdien ''Chelsea'' savā laukumā aizvadīs pret ''West Ham'', kura pirmajās trijās spēlēs izcīnījusi vienu uzvaru, bet ceturtās kārtas maču šovakar aizvadīs pret ''Tottenham''.

Anglijas Premjerlīgas un Vācijas Bundeslīgas spēles šosezon būs pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2022-08-31 11:57, pirms 2 gadiem
Visu darījāt pārāk mīksti, laukuma vidusdaļa vispār katastrofa...