Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2324, Did:0, useCase: 3

Vefiņš šodien cīnīsies par uzvaru, nevis top8

30.jan . 19:30

VEF Rīga - CEZ Nymburk

Šodien mums ir basketbola diena, jo Eurokausi turpinās un mūsu grupā, cīņa par pirmo divnieku ir tikai saasinājusies. Bilbao vakar izcīnīja fantastisku uzvaru pār Valensiju, kas grupu tabulā sarežģī situāciju ne tikai Vefiņam. Skaidrs, ka šodien mums jātiek galā ar čehiem, lai varētu domāt tālāk par spēli pret Valencia un tad jau arī Bilbao.

Vēl nesen mēs domājām, ka šodienas uzvara pār Nymburk dos praktiski 100% garantiju par iekļūšanu Eirokausu top8, bet tagad jāuzvar šodienas spēle un jācenšās izcīnīt vismaz viena uzvara pret spāņiem.

Pirmajā spēlē pret čehiem, Vefiņš 30 minūtes nespēja izrādīt cienīgu pretestību, bet ne pirmo reizi mūsējie panāca spēlē lūzumu un izcīnīja arī uzvaru. Jāpiezīmē, ka savā laukumā mēs vēl neesam svinējuši uzvaru pār šo vienību. Šodien nevarēs palīdzēt arī nesen pagādātais centrs, bet viņš arī nav vajadzīgs. Mums ir vajadzīga mūsu ātrā spēle ar labu pāreju un aizsardzību. Pēdējās spēlēs komandā parādās jauni līderi, kas spēj uzņemties iniciatīvu, kad uzbrukums buksē citiem komandas basketbolistiem.

Čehi nav tā labākā komanda aizsardzībā, bet šodienas spēle ir viņiem pēdējais cerību salmiņš, lai aizķertos cīņā par Eirokausu top8. Zaudējot šo spēli, viņiem zudīs interese par šo turnīru, kas mazinās iespēju, ka komanda varētu pārspēt kādu no spāņu klubiem. Mums šodien ir jāuzmanās no viņu ātrajiem uzbrukumiem, bet aizsardzībā jācenšās spēlēt agresīvi pret viņu līderiem.

Vefiņš šodien ir favorīts, bet jūsu atbalsts arēnā nenāks par sliktu!

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2013-01-30 14:51, pirms 11 gadiem
Šodien jābūt tai reizei kad Arēnā pēdējās sezonās vairāk skatītāju ir uz basīti nevis hoķi.Ir vērts klātienē baudīt komandas spēli, kurā liela loma ir pašmāju večiem un stabili viestrādnieki kas pēc šādas sezonas mūsu būvfirmām būs grūti noturēt.Ir stabils desmitnieks,kur katrs perfekti zina savu darbu viņam atvēlētā laikā.Mums būtībā ir viens stabils 1 nr. un viens 5 nr.,bet komandas ķīmija ir tāda,ka tas pat sarežģī pretinieku taktiku.Turam īkšķus un tiekamies Arēnā arī augšstāva.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2013-01-30 15:16, pirms 11 gadiem
Čehi spēlē piecu vīru aizsardzību, vajadzēs sviest no tālienes!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja