Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Holanns: "Skatīšanās, kā citi gūst vārtus Pasaules kausā – man tā bija motivācija"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Holanns: "Skatīšanās, kā citi gūst vārtus Pasaules kausā – man tā bija motivācija"
Ērlings Holanns. Foto: EPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas līderes "Manchester City" uzbrucējs Ērlings Holanns trešdien atzīmējās ar vēl diviem vārtiem un dalījās pārdomās, kā bija Pasaules kausu vērot no malas.

"Biju mājās un dusmojos par to, ka nespēlēju Pasaules kausā," par savām ziemas brīvdienām teica Ērlings Holanns. Norvēģija spēlēja vienā grupā ar Latviju, ko Rīgā pieveica ar 2:0, bet mājās nespēja gūt vārtus (0:0). Kopvērtējumā norvēģi palika piecus punktus aiz Nīderlandes un trīs punktus aiz Turcijas.

"Skatīties, kā citi gūst vārtus Pasaules kausā un uzvar spēlēs – tas mani padarīja kašķīgu, motivēja mani, sadusmoja mani. Esmu izsalkušāks un gatavāks kā jebkad agrāk," pauda Holanns, kurš Premjerlīgā 14 spēlēs guvis 20 vārtus. Tas ir kārtējais rekords norvēģa kabatā, iepriekšējo sasniegumu apsteidzot par septiņām spēlēm.

Tikmēr "Manchester City" galvenais treneris Peps Gvardiola vērtēja, ka Holanns vēl nav sasniedzis labāko formu pēc savainojuma, ko guva Čempionu līgā pret Dortmundes "Borussia". Abu Dabi nometnes laikā uzbrucējs varējis aizvadīt tikai vienu treniņu.

Anglijas Premjerlīgas un Vācijas Bundeslīgas spēles šosezon ir pieejamas "Viaplay" platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2022-12-29 17:29, pirms gada
Kāpēc ne, pirms gadiem 25 norvēģi bija arī PK, un uz PK2026 Eiropai vēl dažas vietas plusā
Norvēģija, Islande, Somija, ... tie gan vairāk ir veiksmi stāsti