Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Lērums pozitīvu analīžu dienu pēc 0:6 Neapolē – "Genoa" jau 14 inficētas personas

Agris Suveizda

Lērums pozitīvu analīžu dienu pēc 0:6 Neapolē – "Genoa" jau 14 inficētas personas
Gorans Pandevs. Foto: AP/Scanpix

Itālijas futbola klubs "Genoa" nākamajā dienā pēc sagrāves Neapolē (0:6) savā mājaslapā pavēstījis, ka ar Covid-19 inficēto personu skaits komandā pieaudzis jau līdz 14.

Sestdien jeb dienu pirms spēles pozitīvas analīzes tika atklātas komandas pamatvārtsargam Matijam Perinam, tādēļ "Genoa" visai vienībai veica atkārtotu analīžu kārtu. Spēles rītā kā nākamais inficētais spēlētājs tika atklāts dāņu pussargs Lase Šēne, bet pārējā "Genoa" komanda devās laukumā un ar 0:6 kapitulēja "Napoli". Sezonu "Genoa" bija sākusi ar pārliecinošu uzvaru mājās pār "Crotone" (4:1).

Dienu pēc spēles Neapolē klubs informēja, ka inficēto personu skaits nu jau pieaudzis līdz četrpadsmit. Sīkāka informācija netiek izpausta, taču Sky Italia vēsta, ka starp inficētajiem esot vienpadsmit futbolisti un trīs personāla pārstāvji. Tāpat klīst runas, ka seši no inficētajiem spēlētājiem bija laukumā pret "Napoli" un ka komandā, pēc spēles atgriežoties mājās, bijuši slimības simptomi.

"Genoa" pēdējā spēle pirms izlašu pauzes ir ieplānota sestdien savā laukumā pret "Torino", taču masveida inficēšanās dēļ tā visdrīzāk tiks pārcelta. "Napoli", kurai svētdien jāviesojas pie Turīnas "Juventus", nu var nākties doties pašizolācijā.

Izmantotie resursi:
https://genoacfc.it/genoa-cfc-comun...

  +1 [+] [-]

, 2020-09-29 10:29, pirms 4 gadiem
Nu bāc, žēl Neapoles, šobrīd šķiet labā formā. Gribētos, lai viņi tieši šobrīd uzspēlē ar Juventus.

     [+] [-]

, 2020-09-29 15:24, pirms 4 gadiem
Nu beidziet uz kaut ko cerēt! Pavisam drīz lielākā daļa no sporta sacensībām tiks slēgtas.

     [+] [-]

, 2020-09-29 23:01, pirms 4 gadiem
wegils rakstīja: Nu beidziet uz kaut ko cerēt! Pavisam drīz lielākā daļa no sporta sacensībām tiks slēgtas.
Diemžēl, bet tā tas būs.