Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Treneru staigāšana Itālijā: Allegri uz "Juventus", Indzagi uz "Inter", Spaleti Neapolē

Rolands Eliņš

Treneru staigāšana Itālijā: Allegri uz "Juventus", Indzagi uz "Inter", Spaleti Neapolē
Masimiljāno Alegri ar "Juventus" ieguvis piecus A Sērijas titulus. Foto: REUTERS/Massimo Pinca/Scanpix

Vairākas Itālijas A Sērijas vadošās komandas tikušas skaidrībā par jauniem galvenajiem treneriem, par kuriem drīzumā sagaidāmi oficiāli paziņojumi.

Itālijas mediji vēsta, ka Turīnas "Juventus" jau ir noslēgusi līgumu ar Masimiljāno Alegri par viņa atgriešanos pie komandas vadības. Paziņojums par Andrea Pirlo atlaišanu esot sagaidāms kuru katru brīdi. Alegri pats no "Juventus" tika atlaists pirms diviem gadiem, taču klubam pēc tam nekāda augšupeja netika novērota, un šosezon Pirlo vadībā "Juventus" Itālijas A Sērijā ieguva tikai ceturto vietu.

53 gadus vecais Alegri tika piesaukts arī kā kandidāts uz Madrides "Real" vakanto trenera posteni, un Spānijas mediji vēsta, ka viņš "Real" vadībai esot bijis favorīts uz šo pozīciju, taču "Juventus" esot paspējusi vienoties par sadarbību, apsolot Alegri lielāku rīcības brīvību sastāva veidošanā.

Uz Alegri tēmēja arī "Napoli", kura gatavojas atlaist Dženāro Gatūzo, kura attiecības ar kluba prezidentu Aurelio de Laurentisu iepriekšējos mēnešos pamatīgi sašķobījušās. Šovakar Itālijas mediji vēsta, ka "Napoli" panākusi vienošanos, lai varētu par galveno treneri iecelt Lučāno Spaleti, bijušo Milānas "Inter".

Šajā sakarā bija nepieciešams saņemt "Inter" piekrišanu, jo viņš formāli vēl ir ar līgumu šajā komandā, lai gan no darba pienākumu pildīšanas tika atbrīvots pirms diviem gadiem. Itālijas mediji ziņo, ka viss šajā sakarā ir atrisināts, un paziņojums par Spaleti nolīgšanu gaidāms tuvākajā laikā.

Milānas "Inter", kuru negaidīti atstāja līdz A Sērijas titulam aizvedušais Antonio Konte, ar jaunu piedāvājumu ir pierunājusi galvenā trenera amatu pieņemt Simoni Indzagi. Indzagi drīzumā beigsies līgums ar Romas "Lazio", un tika ziņots, ka viņš piekritis atteikt Milānai un noslēgt jaunu līgumā Romā uz trim gadiem, taču šodien "Inter" nolikusi galdā teju divreiz ilgāku algu.

"Lazio" oficiāli paziņojusi, ka ciena trenera viedokļa maiņu pievienoties "Inter", tiesa, šajā paziņojumā Indzagi nemaz nav nosaukts vārdā, lai gan Simone lielāko daļu mūža bijis saistīts ar "Lazio" vienību, nospēlējot tajā 11 gadus un pēc tam kopš 2010. gada strādājot kluba sistēmā kā treneris.

Itālijas mediji vēsta, ka Milānā Indzagi saņems četrus miljonus sezonā.

Izmantotie resursi:
https://football-italia.net/

     [+] [-]

, 2021-05-28 00:53, pirms 3 gadiem
divreiz ilgāku algu... iespaidīgi!!

     [+] [-]

, 2021-05-28 03:02, pirms 3 gadiem
Autor uzraksti ciparos, kā izskatās divreiz ilgāka alga!