Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3030, Did:0, useCase: 3

Vācijas tenisiste Kerbere beigs karjeru pēc Parīzes olimpiskajām spēlēm

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Vācijas tenisiste Kerbere beigs karjeru pēc Parīzes olimpiskajām spēlēm
Angelika Kerbere. Foto: Jimmie48 / WTA

LETA--DPA. Bijusī pasaules ranga līdere vāciete Andželika Kerbere tenisistes karjeru beigs pēc 2024.gada

Trīskārtējā "Grand Slam" turnīru uzvarētāja un 2016.gada olimpisko spēļu sudraba medaļniece atgriezās sportā pēc 18 mēnešu pauzes, kas saistīta ar grūtniecību un dzemdību atvaļinājumu, taču nespēja sasniegt iepriekšējos panākumus.

"Pirms olimpisko spēļu sākuma jau varu teikt, ka nekad neaizmirsīšu Parīzes olimpiskās spēles, jo tas būs mans pēdējais profesionālā tenisa turnīrs," raksta Kerbere.

"Un, lai gan tas patiesībā varētu būt pareizais lēmums, es nekad tā nejutīšos tāpēc, ka mīlu sportu no visas sirds un esmu pateicīga par atmiņām un iespējām, ko tas man ir sniedzis," piebilda Kerbere.

"Olimpiskās spēles, kurās līdz šim esmu piedalījies, ir bijušas vairāk nekā tikai sacensības, jo tās atspoguļo dažādas manas tenisa dzīves nodaļas - kāpumu, virsotni un tagad finiša līniju," viņa raksta.

Kerbere 2016.gadā uzvarēja Austrālijas atklātajā čempionātā un ASV atklātajā čempionātā un kā pirmā vāciete pēc Štefijas Grāfas kļuva par pirmo numuru pasaules rangā. Pēc diviem gadiem viņa savam trofeju skapim pievienoja Vimbldonas turnīra uzvarētājas balvu.

2022.gada februāra beigās Kerberei piedzima meita Liana, un tā paša gada beigās viņa atgriezās kortā.

2024.gadā viņa jau pirmajā kārtā zaudēja Austrālijas atklātajā čempionātā, Francijas atklātajā čempionātā un Vimbldonas turnīrā, taču viņas lielākais mērķis pēc atgriešanās no dzemdību atvaļinājuma bija dalība 2024.gada olimpiskajās spēlēs. Parīzē Kerbere sola baudīt katru sekundi.

Izmantotie resursi:
LETA

Noderīgas saites:

Olimpisko spēļu jaunumi
Latvijas sportistu starti un rezultāti
SPORTLAND lielā prognožu spēle
K SENUKAI Trāpi skaitli un WOW 50 eiro spēle

  +1 [+] [-]

, 2024-07-26 15:44, pirms mēneša
Žēl. 😭😭😭😭😭😭😭 Man viņa vienmēr ir ļoti patikusi kā sportiste. Es viņai novēlu veiksmi nākamajā viņas dzīves nodaļā.