Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3030, Did:0, useCase: 3

Valsts prezidents aicina olimpiešus doties uz skolām un iedvesmot bērnus

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Valsts prezidents aicina olimpiešus doties uz skolām un iedvesmot bērnus
Latvijas prezidents Edgars Rinkēvičs. Foto: Romāns Kokšarovs/LOK

LETA. Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs pirmdien Rīgas pilī sveica XXXIII vasaras olimpisko spēļu dalībniekus, pateicoties viņiem par paveikto un aicinot sportistus brīvā laikā doties uz skolām un iedvesmot citus.

Kā informēja Valsts prezidenta kancelejas Mediju centra komunikācijas speciāliste Elīna Kresa, Rinkēvičs pauda pārliecību, ka izdarīts maksimālais, ko var, taču dažreiz ir arī stāsts par veiksmi.

"Domāju, ka sevišķi jaunā paaudze - mazie sportisti, nākamie olimpieši, nākamie treneri, nākamie sporta entuziasti - noteikti visvairāk juta jums līdzi. Jau rīt un parīt daudzi no jums dosies tālākos treniņos, piedalīsies čempionātos un sacensībās, bet, kad jums ir brīvs brīdis Latvijā, dodieties uz skolām un sporta skolām un ar savu piemēru vienkārši iedvesmojiet," atzīmēja Valsts prezidents.

Jau vēstīts, ka Parīzes spēlēs Latvija otro reizi pēc neatkarības atjaunošanas vasaras olimpiskajās spēlēs ir palikusi bez godalgām. Pirmoreiz tā notika 2016.gadā Riodežaneiro spēlēs.

Olimpiskās spēles Francijas galvaspilsētā norisinājās no 26.jūlija līdz 11.augustam, turklāt ne tikai Francijas galvaspilsētā, bet arī 16 citās vietās, ieskaitot Francijas aizjūras teritoriju Franču Polinēziju. Spēļu programmā bija iekļauti 32 sporta veidi, un tika sadalīti 329 medaļu komplekti.

Izmantotie resursi:
LETA