Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2274, Did:0, useCase: 3

Latvijas titulētākais paralimpietis Apinis Parīzē startēs diska mešanā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Latvijas titulētākais paralimpietis Apinis Parīzē startēs diska mešanā
Aigars Apinis. Foto: lpkomiteja.lv

LETA. Šodien Parīzes paralimpiskajās spēlēs diska mešanā startēs Aigars Apinis.

Sacensības diska mešanā F-52 medicīnas sāksies plkst.20.22 pēc Latvijas laika.

Latviešu startus Parīzes paralimpiskās spēles tiešraidē pārraida televīzijas kanāls LTV7.

Apinim šīs ir jau sestās olimpiskās spēles. Līdz šim diska mešanā un lodes grūšanā ir izcīnītas četras zelta, divas sudraba un trīs bronzas medaļas. Šajā disciplīnā Apinis pirms trim gadiem Tokijā izcīnīja trešo vietu.

51 gadu vecais Apinis ir visu laiku titulētākais Latvijas paralimpietis. Viņam pieder arī olimpiskais rekords diska mešanā F-52 grupā tieši 21 metrs, kas sasniegts pirms 12 gadiem paralimpiskajās spēlēs Londonā.

Parīzes paralimpiskās spēles norisināsies līdz 8.septembrim, latviešiem startējot vieglatlētikā, paralimpiskajā iejādē, velobraukšanā, peldēšanā un šaušanā.

Paralimpiskajās spēlēs ir pārstāvēti 22 sporta veidi, kuros startē apmēram 4400 sportistu.

Izmantotie resursi:
LETA

  -1 [+] [-]

, 2024-09-01 08:51, pirms 2 nedēļām
Tāks, cerams, ka te arī bez medaļām, valstij tā jau naudas nav, lai šiem vēl maksātu par 4 sportistu apspēlēšanu, ko Krūmiņa pat nevarēja..

     [+] [-]

, 2024-09-01 09:09, pirms 2 nedēļām
D-Mob augšāmcēlies rakstīja: Tāks, cerams, ka te arī bez medaļām, valstij tā jau naudas nav, lai šiem vēl maksātu par 4 sportistu apspēlēšanu, ko Krūmiņa pat nevarēja..
Ja trāpīs diskā, tad medaļa būs!