Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3030, Did:0, useCase: 3

Olimpisko vētru sacēlusī Austrālijas breika dejotāja atvainojas un aizstāvas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Olimpisko vētru sacēlusī Austrālijas breika dejotāja atvainojas un aizstāvas
Reičela Gana. Foto: Reuters/Scanpix

Parīzes olimpiskās spēles palikušas atmiņā ne tikai ar sportiskajiem sasniegumiem, bet arī ar sociālo tīklu vētrām par vairākiem sacensību dalībniekiem. Pasaules slavu izpelnījās arī Austrālijas breika dejotāja Reičela Gana jeb Raygun, kura pirmo reizi sniegusi publiskus komentārus.

Pēc tam, kad Reičela Gana kvalifikācijā palika bez punktiem un izpelnījās daudzgalvainu kritiku, parādījās teorija, ka viņa uz Parīzes olimpiskajām spēlēm tikusi, jo pati izveidojusi breika dejošanas jumta organizāciju, kurā lēmumus pieņēmis olimpietes vīrs. Šādu teoriju gan noraidīja Austrālijas Olimpiskā komiteja un Pasaules deju sporta federācija.

"Sazvērestības teorijas bija briesmīgas," pirmajā publiskajā intervijā pēc olimpiskajām spēlēm teica Gana. "Es biju Austrālijas ranga pirmais numurs 2020., 2022. un 2023. gadā. Esmu aicināta uz daudziem jo daudziem pasaules čempionātiem. Rezultāti ir redzami. Saprotams, ka vienā cīņā var notikt jebkas."

"Ir ļoti bēdīgi dzirdēt visu kritiku, un ļoti atvainojos visai Austrālijas breika dejošas komūnai, kas saņēmusi kritiku. Taču es nevaru ietekmēt to, kā cilvēki reaģē," pauda 36 gadus vecā Gana, kura ikdienā strādā par universitātes pasniedzēju.

"Es biju panikā. Dejošana bija mana meditācija, bet tad dejošana kļuva par iemeslu manam stresam," Gana stāstīja par saņemto pasaules uzmanību.

Gana drīz pēc starta norādīja, ka apzinājusies - nav iespējams sāncenses pieveikt dinamiskā stilā, tāpēc jāpievēršas mākslinieciskākam izpildījumam. Tomēr tiesneši austrālietes piegājienu absolūti nenovērtēja.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/news/articles/c...

  +1 [+] [-]

, 2024-09-04 15:06, pirms 2 nedēļām
Nav iespējams uzvarēt dinamiskā stilā, tāpēc jāpievēršas mākslinieciskam izpildījumam?
Tas jau nav futbols, kur ja nevar noskriet, tad var ar māņu kustībām apvest! Kas par tizlu atrunu!

  +2 [+] [-]

, 2024-09-04 17:49, pirms 2 nedēļām
Atrunas... Par tām organizācijām grūti spriest, bet internetā tak ir redzami video gan, kā viņa agrāk bija izpildījusies, dejoja (tik pat švaki kā Olimpiskajās), gan video, kur vismaz viena daudz labāka dejotāja par viņu dejoja un izpildīja pietiekami sarežģītas un nopietnus deju elementus, kura arī pretendēja uz iekļūšanu spēlēs.

  -1 [+] [-]

, 2024-09-04 20:20, pirms 2 nedēļām
Ir kaut kur video ar tantuka olimpisko priekšnesumu?

  +3 [+] [-]

, 2024-09-04 20:41, pirms 2 nedēļām
Jautājums kā vispār tāds sūds ir ietverts OS.

  +1 [+] [-]

, 2024-09-05 16:01, pirms nedēļas
Būtu labāk izstāstijus taisnību kā viņa izpildīja olimpisko normatīvu un kurš bija žūrijā. Jāsāk no pašas apakšas, kurš ir treneris, žūrija, tiesneši? Šiem visiem nosauktajiem jānes atbildība un jāsniedz paskaidrojums par šo kaunu un izgāšanos, vai arī tas vienkārši bija tikai WOKE propagandas triks kā visiem pievērst uzmanību uz olimpiādi?

     [+] [-]

, 2024-09-06 16:58, pirms nedēļas
Nu nekas, toties nākamajās olimpiskajās spēlēs nebūs bokss... bet būs šis lieliskais sporta veids