Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3030, Did:0, useCase: 3

Graudiņa: "Esam izmirkuši līdz pēdējai vīlītei, nosaluši, bet ļoti priecīgi"

Rolands Eliņš

Graudiņa: "Esam izmirkuši līdz pēdējai vīlītei, nosaluši, bet ļoti priecīgi"
Latvijas delegācija Parīzes OS atklāšanas ceremonijā. Foto: Reuters/Scanpix

Pēc dalības Parīzes olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā Latvijas izlases karognesēji Tīna Graudiņa un Nauris Miezis pauda gandarījumu par pasākumu, taču arī atzīmēja, ka laika apstākļi to padarījuši vēl sarežģītāku.

Parīzes olimpisko spēļu atklāšanas ceremonija bija unikāla, jo sportisti nevis iesoļoja stadionā, bet gan devās pa Sēnas upi nelielos kuģīšos. Parīzē bija apmācies laiks jau visas dienas garumā, netrūka arī īslaicīga lietus, bet tieši vakarā lietus pieņēmās spēkā un kļuva arī vēsāks, kas, protams, sarūpēja vēl papildus pārbaudījumu atklāšanas ceremonijas dalībniekiem.

Taču pēc Latvijas delegācijas brauciena atklāšanas ceremonijā karognesēja Tīna Graudiņa tāpat pauda, ka par spīti tam guvusi neatkārtojamas emocijas.

"Man ļoti patika šī ceremonija, bija tik forši," sacīja Tīna Graudiņa. "Tik forši, ka varējām būt kopā uz viena kuģa, tas radīja tik spēcīgu vienotības sajūtu. Nastja (Anastasija Samoilova) man bija pie viena pleca, Nauris (Miezis) pie otra, visi mūsējie tieši aiz muguras. Tas arī padarīja to visu lielisku, jo citās OS atklāšanas ceremonijās karognesēji soļo pa priekšu, nošķirti no pārējiem, bet tagad visi bijām kopā."

"Bija tik jautri, mēs tik daudz smējāmies, tik daudz dziedājām," turpināja saviļņotā Graudiņa. "Fantastiskas izjūtas. Esam izmirkuši līdz vīlītēm, nosaluši un slapji, bet ļoti priecīgi un motivēti sākt šīs olimpiskās spēles."

"Sajūtas, protams, ir neaprakstāmas," sacīja Nauris Miezis. "Bija liels gods un lepnums nest Latvijas karogu, tāpēc patiešām esmu priecīgs, neskatoties uz to, kādi bija laika apstākļi. Tas neatņēma mums pozitīvās emocijas."

"Noteikti vēlos pateikt lielu, lielu paldies Tīnai," turpināja Latvijas basketbolists, Tokijas spēļu čempions. "Apbrīnoju viņas spēku, jo man bija grūti izturēt, bet Tīna šajā pasākumā bija iekšā ar sirdi un dvēseli. Fantastiski - spēcīga mums tā Tīna. Spēcīga, protams, visa mūsu izlase."

Latvijas karognesēji un vēl vairāki Latvijas olimpieši izmantos organizatoru piedāvāto iespēju nepalikt atklāšanas ceremonijā līdz pašām beigām, tā vietā agrāk atgriežoties olimpiskajā ciematā, jo laika apstākļi ir patiešām nepatīkami.

Sportacentrs.com no Parīzes

Noderīgas saites:

Olimpisko spēļu jaunumi
Latvijas sportistu starti un rezultāti
SPORTLAND lielā prognožu spēle
K SENUKAI Trāpi skaitli un WOW 50 eiro spēle

  +7 [+] [-]

, 2024-07-26 23:08, pirms mēneša
Dzimst brīnums un tas nav zelts, bet gan Naura un Tīnas stāsts

  +5 [+] [-]

, 2024-07-26 23:18, pirms mēneša
Malači, Latvijas karogs ļoti skaisti plīvoja.

  -2 [+] [-]

, 2024-07-27 00:20, pirms mēneša
Nav pareizs karogs. Vai tad nav iemācijušies vēl vienmēr ņemt līdzi savu karogu. Situācijā kad karogs ir nepareizas krāsas, droši var organizatoriem teikt ka neies ar tādu un iet tikai ar mazajiem karodziņiem. Ja pārstāv valsti tad tā normāli.
Bet nu tas priekšdienām. Vispār jau smuki

  -3 [+] [-]

, 2024-07-27 00:23, pirms mēneša
Pieskaitot to briesmīgo laiku, un to ka karognesēji aizšmauca ātrāk prom, tad jau varēja vispār neiet, ko tur nēsāt izdomātās krāsās krāsotu karogu
Slēpts komentārs: viedais_cilveks

  +3 [+] [-]

, 2024-07-27 08:41, pirms mēneša
Tas lielais nav Latvijas karogs 🤦‍♂️

     [+] [-]

, 2024-07-27 08:42, pirms mēneša
viedais_cilveks rakstīja: un ko Tīna saka par sātanisma, pedofilijas, transvestītu un citu izdzimteņu šovu?
Tu tak esi pamuļķis!

     [+] [-]

, 2024-07-27 09:21, pirms mēneša
Būtu interesanti vēlāk apkopot datus cik atklāšanas kuģošanas dalībnieku pēc šī "saviļņojošā" pasākuma saslims un nestartēs, it īpaši tropu valstu pārstāvji.

     [+] [-]

, 2024-07-27 10:55, pirms mēneša
LVpirags rakstīja: Dzimst brīnums un tas nav zelts, bet gan Naura un Tīnas stāsts
Izksatījās, ka Naurim pilna kabata ar koferdamiem.

https://www.delfi.lv/life/56010800/...

     [+] [-]

, 2024-07-28 19:25, pirms mēneša
sinogli rakstīja: Tu tak esi pamuļķis!
Nedomāju, ka pamuļķis. Tas ir normāls jautājums.