Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Konte grasās pietaupīt "Tottenham" zvaigznes: "Citi spēlētāji ir labāk trenēti"

Agris Suveizda

Konte grasās pietaupīt "Tottenham" zvaigznes: "Citi spēlētāji ir labāk trenēti"
Rišarlisons. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas sezona rīt atsāksies ar Londonas klubu "Brentford" un "Tottenham" dueli. Kā jau vairumam komandu, arī "Tottenham" treneru štābam jālauza galva, kādu sastāvu izvēlēties, jo lērums spēlētāju bija Pasaules kausā un ar pārējo vienību netrenējās.

"Neesmu diez ko priecīgs. No vienas puses, esmu priecīgs par to, ka manam klubam Pasaules kausā bija tik daudz spēlētāju, kas nozīmē, ka esam uz pareizā ceļa un varam kaut ko izcīnīt. Taču, ja šādā turnīrā piedalās tik daudz spēlētāju, tas nozīmē arī to, ka viņu pašreizējā gatavība nav labākajā līmenī," pauda "Tottenham" galvenais treneris Antonio Konte.

"Šiem spēlētājiem nav iespējams dot nepieciešamo atpūtas laiku, bet pārējie spēlētāji, kuri Pasaules kausā nepiedalījās, nu ir trenējušies četras nedēļas un atrodas lieliskā fiziskajā stāvoklī. Daudz strādājām pie taktiskās un fiziskās puses, un tagad šie spēlētāji ir labāk gatavi par tiem, kuri pabeidza Pasaules kausu. Man ir jāpieņem labākais lēmums šai konkrētajai spēlei, un pašlaik man ir viena grupa spēlētāju, ar kuru strādāju četras nedēļas, un cita grupa spēlētāju, kuri bija Pasaules kausā un nav labākajā formā."

Trešdien "Tottenham" aizvadīja pārbaudes spēli pret "Nice" (1:1), kurā piedalījās pieci no vienpadsmit Pasaules kausa dalībniekiem, taču neviens nespēlēja ilgāk par puslaiku un no tiem, kuri Pasaules kausā sasniedza vismaz ceturtdaļfinālu, ierindā bija vienīgi angļu aizsargs Eriks Daiers. Savainojumus ārstē Rišarlisons un Rodrigo Bentankurs, kuram rīt arī jāizcieš diskvalifikācija, un ierindā nebija arī Harija Keina, Kristiana Romero, Igo Lorisa un Ivana Perišiča. Rīt nebūs arī Pasaules kausā nespēlējušā brazīlieša Lukasa Mouras: "Tā ir sarežģīta situācija, jo viņš ir labs spēlētājs, bet nekad nav pieejams – it kā viņa komandā nemaz nebūtu. Žēl, jo viņš ir labs spēlētājs, labs puisis, bet nekādi nespēj tikt galā ar traumu."

"Tottenham" ar 29 punktiem 15 spēlēs ieņem ceturto vietu Premjerlīgā. "Brentford" ar 19 punktiem ir desmitajā vietā. Pasaules kausā "Brentford" pārstāvēja seši spēlētāji, no kuriem pieci izstājās jau grupu turnīrā un spāņu vārtsargs Davids Raja izstājās astotdaļfinālā.

Anglijas Premjerlīgas un Vācijas Bundeslīgas spēles šosezon ir pieejamas "Viaplay" platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2022-12-25 14:49, pirms gada
Nu nu, tā var apdedzināties, cerams totenhama par šo gājienu atlaidīs viņu!