Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2949, Did:0, useCase: 3

Balceram rezultatīva piespēle uzvaras vārtos pret bijušo komandu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Balceram rezultatīva piespēle uzvaras vārtos pret bijušo komandu
Rūdolfs Balcers. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā panākumu savā laukumā izcīnīja Sanhosē "Sharks", kas ar 6:3 pārspēja Otavas "Senators". Uzvaras vārti tika iemesti nepilnas deviņas minūtes līdz beigām, ar rezultatīvu piespēli izceļoties Rūdolfam Balceram.

Rūdolfs Balcers spēlēja Sanhosē "Sharks" pirmajā virknējumā kopā ar kapteini Loganu Kutūru un rezultatīvāko spēlētāju Tīmo Meieru. Tieši šveicietis iemeta uzvaras vārtus, bet viņu atrada Balcers, nopelnot rezultatīvu piespēli.

VIDEO: Balcers asistē uzvaras vārtos, pieveicot savu bijušo komandu

• Balcers 19 spēlēs izcēlies ar astoņiem (2+6) punktiem. Uzvarā pret Otavas "Senators" viņš laukumā pavadīja 16:04 minūtes, izdarīja divus metienus un trīs spēka paņēmienus, kā arī bloķēja divus metienus.

• Latviešu uzbrucējs NHL debitēja tieši "Senators" rindās, bet vēlāk tika ievietots neaizsargāto spēlētāju sarakstā un pārcēlās uz Sanhosē. Šī viņam bija otrā spēle un pirmais punkts pret Otavu.

• "Sharks" izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas un trešo panākumu pēdējās piecās spēlēs. Komanda Klusā okeāna divīzijā ieņem piekto vietu.

• Pēdējās divas ripas mājinieki iemeta tukšos vārtos. Vispirms izcēlās Kutūrs, blakus atrodoties arī Balceram, bet punktu ar saviem pirmajiem vārtiem NHL pielika Džeikobs Midltons.

• Balcers un "Sharks" nākamo spēli aizvadīs pēc divām dienām, kad savā laukumā uzņems Toronto "Maple Leafs", kas uzvarējusi septiņos no pēdējiem astoņiem mačiem.

Latvijas hokejisti NHL

SpēlētājsKlubsSV+PPunkti+/-
Teodors BļugersPenguins195+49+3
Zemgus GirgensonsSabres194+59-2
Rūdolfs BalcersSharks192+68-6
SpēlētājsKlubsSU-Z%VārtiSausā
Elvis MerzļikinsBlue Jackets118-392.62.441

     [+] [-]

, 2021-11-25 10:53, pirms 2 gadiem
Latviešu čaļiem laba savstarpējā konkurence, kurš būs rezultatīvākais, visu laiku iet punkts punktā. Tagad visiem 19spēles un 9,9,8!