Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

Poļi apstiprina: pret Latviju nespēlēs divi iepriekšējā mača pamatsastāva spēlētāji

Andrejs Siliņš

Poļi apstiprina: pret Latviju nespēlēs divi iepriekšējā mača pamatsastāva spēlētāji
Kšištofs Pjonteks. Foto: AFP / Scanpix

Polijas futbola izlase pirms šovakar Varšavā gaidāmās spēles 2020. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā pret Latviju apstiprinājusi, ka laukumā nedosies divi apslimušie spēlētāji, vēl viens guvis savainojumu, bet viens jaunais futbolists nosūtīts uz U21 izlasi.

No ceturtdien notikušās pirmās kārtas spēles pamata sastāva šodien poļiem nebūs pieejami aizsargi Jans Bednareks un Bartošs Berešinskis, kurus piemeklējis vīruss. Tikmēr aizsargs Marcins Kaminskis guvis savainojumu, bet pussargs Šimons Žurkovskis. Abi pēdējie gan nepiedalījās arī ceturtdienas mačā pret austriešiem.

Prognozējamajā pamata vienpadsmitniekā bez abiem sasirgušajiem varētu tikt nomainīts vēl viens spēlētājs, salīdzinot ar spēli pret Austriju. Proti, starta sastāvā, visdrīzāk, Itālijas vicečempiones "Napoli" uzbrucēja Arkadiuša Milika vietā dosies gados jaunais cita Itālijas superkluba "Milan" uzbrucējs Kšištofs Pjonteks. Spēlē pret austriešiem Pjonteks iesaistījās uz maiņu un desmit minūtes vēlāk guva vienīgos vārtus, kas nodrošināja poļu panākumu.

Sasirgušo "Southampton" aizsargu Bednareku nomainīs Turcijas superlīgā spēlējošais Mihals Pazdans, bet "Sampdoria" aizsarga Berešinska vietu laukumā ieņems 23 gadus vecais Itālijas kluba "Atalanta" aizsargs Arkadiušs Reca.

Polijas izlases prognozējamais pamatsastāvs: Ščensnijs – Kendzjora, Gliks, Pazdans, Reca – Grosickis, Krihovjaks, Klihs, Zeliņskis – Levandovskis, Pjonteks.

Izmantotie resursi:
Czterech pi³karzy reprezentacji Polski nie...

  +1 [+] [-]

, 2019-03-24 15:38, pirms 5 gadiem
Bail iedomāties kādas auzas mūs šodien sagaida

  +2 [+] [-]

, 2019-03-24 15:55, pirms 5 gadiem
Pieļauju kaut kas līdzīgs kā ar Ziemeļmaķedoniju. Tikai šoreiz 1/2 elles būs lielāka, 2-0 vai 3-0 un tad Polijas trakošana apstāsies un 2/2 jau būs mierīgāks. Bet nu ceram uz kaut kādu pārsteigumu, kas gan ir praktiski neiespējami, bet nu tomēr. Viss sākas no 0-0

     [+] [-]

, 2019-03-24 16:08, pirms 5 gadiem
Runajat ta,itka Polija butu ar Braziliju vai Angliju viena plaukta liekami pfff....

  +1 [+] [-]

, 2019-03-24 16:26, pirms 5 gadiem
Madzigais rakstīja: Runajat ta,itka Polija butu ar Braziliju vai Angliju viena plaukta liekami pfff....
Es nezinu ko tu sagaidi, domāju būs erotisks vakars

  +1 [+] [-]

, 2019-03-24 16:26, pirms 5 gadiem
Madzigais rakstīja: Runajat ta,itka Polija butu ar Braziliju vai Angliju viena plaukta liekami pfff....
Polijas uzbrukums ir liekams vienā plauktā ar Eiropas Top komandām.

     [+] [-]

, 2019-03-24 16:56, pirms 5 gadiem
Tieši tā,uzbrukums,nevis visa komanda!

     [+] [-]

, 2019-03-24 18:35, pirms 5 gadiem
Madzigais, ceru, kā saproti, kā arī pārējās līnijas ir vairākus plauktus augstākas, runā tā, itkā šī būtu kādreizējā Polijas vienība, kas bija stipri viduvēja.