Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

D. Ikaunieks: "Interesi par mani izrāda trīs Čehijas klubi"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

D. Ikaunieks: "Interesi par mani izrāda trīs Čehijas klubi"
Dāvis Ikaunieks. Foto: LFF

Pēc vakardien izcīnītās uzvaras 1:0 pār Austriju 2020. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas pēdējā spēlē savus nākotnes plānus intervijā Latvijas medijiem atklāja Latvijas valstsvienības uzbrucējs Dāvis Ikaunieks.

25 gadus vecais futbolists atklāja, ka par viņu izrādot interesi trīs Čehijas Augstākās līgas komandas: "Viena no tām ir virs "Jablonec" [klubs, kam šobrīd pieder Ikaunieks - aut. piez.], bet divas atrodas Čehijas čempionāta vidusdaļā."

Jāatzīmē, ka "Jablonec" ar 28 punktiem pēc 16 kārtām ir ceturtajā vietā. Visticamāk, par Dāvi Ikaunieku interesi izrādot ar 29 punktiem trešajā pozīcijā esošā "Mladá Boleslav".

Tāpat futbolists atklāja aizkulises, kā noritējis īres darījums uz Latvijas "Optibet" Virslīgas klubu RFS: "Bijām treniņnometnē Zlīnā un ar "Jablonec" kluba vadību abpusēji norunājām to, ka nepieciešams noslēgt īres līgumu, lai es varētu iegūt spēles praksi un kaut kur restartēties. Man prasīja, kur es vēlētos doties un es pateicu, lai viņi "Jablonec" vadība piezvana Mārim [RFS sporta direktoram Mārim Verpakovskim]."

"Tagad plānoju līdz novembra beigām atpūsties, bet tad decembrī atsākšu treniņus dažādos sporta veidos. Janvārī domāju braukt prom," atklāja šosezon Virslīgā 12 spēlēs sešus vārtus guvušais Ikaunieks.

"Jablonec" vienībā futbolists palikt neplānojot, arī tamdēļ, ka neesot izveidojies pienācīgs kontakts ar komandas galveno treneri. Savu sekmīgāko sezonu leģionāra gaitās Ikaunieks aizvadīja 2017./18. gadā, kad Dāvis 27 spēlēs iesita desmit vārtus.

  +2 [+] [-]

, 2019-11-20 14:47, pirms 4 gadiem
Joblenec neder, vajag ko jaunāku..
Piem. Jauno Boleslāvu paurķēt...

  +1 [+] [-]

, 2019-11-20 15:15, pirms 4 gadiem
Brauc tik prom! Te Tu katrā spēlē, vienalga, trijniekā netiksi, uzaugs vēders.

  +4 [+] [-]

, 2019-11-20 15:15, pirms 4 gadiem
Vakardienas spēlē pamanīju (agrāk tas nekrita acīs),ka Ikauniekam trūkst ātrums ,vairākas reizes bija iespēja iziet labās pozīcijās bet nekā.... Ja paliks šis treneris un spēlesim šādā stilā (ar garām piespelēm ,kur otram uzbrucējam jāraujās zonās) ,būs problemātiski tikt sastāvā .

     [+] [-]

, 2019-11-20 15:35, pirms 4 gadiem
Jawa rakstīja: Vakardienas spēlē pamanīju (agrāk tas nekrita acīs),ka Ikauniekam trūkst ātrums ,vairākas reizes bija iespēja iziet labās pozīcijās bet nekā.... Ja paliks šis treneris un spēlesim šādā stilā (ar garām piespelēm ,kur otram uzbrucējam jāraujās zonās) ,būs problemātiski tikt sastāvā .
Es atkal pamanīju, ka viņam beidzot atgriezies fiziskais un lieliski ieraujas brīvajās zonās.