Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

''Napoli'' līdz pirmajam titulam 33 gados aizvedušais Spalleti vadīs Eiropas čempioni

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Napoli'' līdz pirmajam titulam 33 gados aizvedušais Spalleti vadīs Eiropas čempioni
Lučiāno Spalleti. Foto: AFP/Scanpix

Par Itālijas futbola izlases galveno treneri apstiprināts Lučiāno Spalleti, kurš aizvadītajā sezonā, vadot ''Napoli'', kļuva par Itālijas A sērijas uzvarētāju.

64 gadus vecais Spalleti amatā nomainīs Roberto Mančīni, kurš pagājušajā nedēļā atkāpās no Itālijas izlases galvenā trenera posteņa. Mančīni vadībā Itālija triumfēja Eiropas čempionātā, finālā pēcspēles sitienos pārspējot Angliju.

Spalleti pagājušo sezonu pavadīja Neapolē, trenējot vietējo ''Napoli''. Speciālista vadībā neapolieši izcīnīja pirmo A sērijas titulu kopš 1990. gada. Pēc sezonas Spalleti komandu pameta, piebilstot, ka viņam nepieciešams atvaļinājums.

Karjeras laikā Spalleti strādājis arī ''Roma'', ''Ancona'', ''Empoli'', ''Sampdoria'', ''Venezia'', ''Udinese'' un Milānas ''Inter'', kā arī Krievijas klubā ''Zenit''.

Itālijas izlase Eiropas čempionāta kvalifikācijā spēlē C grupā ar Angliju, Ukrainu, Ziemeļmaķedoniju un Maltu. Ar trīs punktiem divās spēlēs itāļi grupā ir trešie. Spalleti pie Itālijas izlases stūres debitēs 9. septembrī viesos pret Ziemeļmaķedoniju.

Izmantotie resursi:
https://www.figc.it/en/national-tea...

  +1 [+] [-]

, 2023-08-18 23:31, pirms 8 mēnešiem
Kasagrande uzminēja hosē ģirts ar laimīgs, visi vesali

  -1 [+] [-]

, 2023-08-18 23:59, pirms 8 mēnešiem
chr1sT_v2 rakstīja: Kasagrande uzminēja hosē ģirts ar laimīgs, visi vesali
Hose ir vecs pensionars

     [+] [-]

, 2023-08-19 00:30, pirms 8 mēnešiem
Nemazgājos rakstīja: Hose ir vecs pensionars
Manuprāt viņi abi ir, bet nenosodu, domāšana gan viņiem savādāka, nekā citiem.

     [+] [-]

, 2023-08-19 10:14, pirms 8 mēnešiem
..nu, tad jau redzēs kā būs....pēdējos gados lielo izlašu līmenī fanoju par Itāliju un Argentinu...abas komandas paņēma pēdējos titulus...kaut kā šaubos par Spaleti

     [+] [-]

, 2023-08-20 17:22, pirms 8 mēnešiem
Nemazgājos rakstīja: Hose ir vecs pensionars
Drīz jau būšu. Esmu Cristiano vienaudzis
Esmu ļoti laimīgs. chr1sT_v2 taisnība. Paldies Mančīni par lieliskajām emocijām, bet pārbūve jāturpina un nešaubos, ka Spalleti ir īstais vīrs šim darbiņam.
Forza Italia! Forza Italia!!!