Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:138, Did:0, useCase: 3

Tregubovs: "Dukuru tēvs ir politizēts, bet ar brāļiem viss normāli"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Tregubovs: "Dukuru tēvs ir politizēts, bet ar brāļiem viss normāli"
Martins Dukurs un Ņikita Tregubovs. Foto: Reuters/Scanpix

Phjončhanas olimpisko spēļu vicečempions un tagadējais krievu skeletona otrais numurs Ņikita Tregubovs atklāj, ka ar brāļiem Martinu Dukuru un Tomasu Dukuru attiecības ir normālas, savukārt viņu tēvam Dainim ir slikta attieksme pret Krievijas skeletona cilvēkiem.

Phjončhanas olimpiādes laikā bija daudz jautājumu par saspringtajām attiecībām ar dažu citu valstu skeletonistiem. Tagad tā situācija ir uzlabojusies?
- Tie, kuri nekontaktējās, jau ir beiguši karjeru. Ar pārējiem vairāk vai mazāk. Ja kāds nekontaktējas, tad man nav starpības. Kā bija toreiz, tā ir arī tagad. Ja kāds negrib, tad man nevajag.

Bet vai apbalvošanas ceremonijās paspiež roku un apsveic?
- Ja uz pjedestāla, tad visi nāk klāt: arī tie, kuri īpaši nekontaktējas. Mums nav kā slēpošanā vai biatlonā, šajā ziņā viss normāli.

Kādas tev attiecības ar brāļiem Dukuriem? Agrāk arī viņi atļāvās nepatīkami izteikties.
- Tieši par mani viņi neko nav runājuši. Man ar viņiem vienmēr normāli. Viņi runā arī krievu valodā, mūsējie ar viņiem mierīgi kontaktējas. Treniņos ar viņiem varam, piemēram, uzspēlēt futbolu.

Ne tieši tu, bet vai jūs brāļiem Dukuriem jautājat: puiši, kāpēc "braucat augumā" Krievijas sportam?
- Nē, viņi ne. Tur vairāk viņu tēvs. Viņi tur ļoti nelien, viņiem tas nav tik interesanti. Tur vairāk tieši tēvs ir politizēts. Lūk, viņam es nepatīku, nepatīk arī Saņa [Tretjakovs] un mūsu treneri. Ar viņu mums ir sliktas attiecības. It kā nekas briesmīgs. Kā nu viņš vēlas. Bet ar viņiem vienmēr normāli. Kad tur kaut kādas domstarpības radās, tad es vēl nebiju izlases pamatsastāvā. Bet pēdējā laikā neko tādu neatceros. Viņus pazīstu jau kopš bērnības, nekad nav bijušas nekādas domstarpības.

Izmantotie resursi:
Sport Express video

  +1 [+] [-]

, 2020-04-23 19:20, pirms 4 gadiem
Muļķības,vecais Dukurs nav politizēts.Gluži vienkārši kā vecāks un pieredzējušāks cilvēks,viņš bez sporta redz arī visu pārējo apkārt.Jauniem nav laika,viņiem jāsporto.Un ši brīža Krievijas politiku nekritizē tikai slinkais.Puķins karo un slepkavo slāvus.Būtu iespējams,Hitlers kapā smietos.

  +2 [+] [-]

, 2020-04-23 19:49, pirms 4 gadiem
Dale ekstāzē - raksts par skeletonu.

     [+] [-]

, 2020-04-23 21:07, pirms 4 gadiem
alguns rakstīja: Muļķības,vecais Dukurs nav politizēts.Gluži vienkārši kā vecāks un pieredzējušāks cilvēks,viņš bez sporta redz arī visu pārējo apkārt.Jauniem nav laika,viņiem jāsporto.Un ši brīža Krievijas politiku nekritizē tikai slinkais.Puķins karo un slepkavo slāvus.Būtu iespējams,Hitlers kapā smietos.
Piekrītu tev,jo vatņikiem jebkurš savas tautas patriots ir slikts nacists.

  -2 [+] [-]

, 2020-04-23 21:13, pirms 4 gadiem
Tulkojums kā 4. klases kontroldarbā...

     [+] [-]

, 2020-04-23 22:53, pirms 4 gadiem
dacii rakstīja: Tulkojums kā 4. klases kontroldarbā...
Kā krievs, varēji raksta autoram palīdzēt iztulkot.