Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Krievijas bobslejisti un skeletonisti cer ierasties Latvijā bez pašizolācijas

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Krievijas bobslejisti un skeletonisti cer ierasties Latvijā bez pašizolācijas
Dainis Dukurs. Foto: Radio "Baltkom"

Pagaidām nav skaidrs, vai Krievijas bobsleja un skeletona izlasēm atļaus ierasties uz treniņnometni Latvijā, neievērojot pašizolāciju. Bet ir cerība, ka kopā ar Starptautisko bobsleja un skeletona federāciju (IBSF) visi jautājumi tiks atrisināti pozitīvi, informē Krievijas Bobsleja federācijas prezidente Jeļena Aņikina.

"Pirmā treniņnometne notiks novembrī Siguldā, bet pagaidām nesaprotam, vai mūsu komandai atļaus tur ierasties bez pašizolācijas. No turienes būs jābrauc uz Vāciju un Austriju, kur notiks Pasaules kausa nākamie posmi. Ceram, ka kopā ar IBSF visi jautājumi tiks atrisināti Krievijai pozitīvi. Dabiski, ka ir noteiktas papildus prasības: kādi testi jāveic, kā jāatbrauc un viss jāievēro. Mēs visas prasības izpildīsim noteikti," norāda krievu federācijas prezidente Jeļena Aņikina. "Tagad kārtojam vīzas, ceram, ka viss būs labi. Pats galvenais - tikt līdz Eiropai."

25.-30. oktobrī Sočos notiks Krievijas kausa izcīņa bobslejā un skeletonā, kur jau šobrīd atrodas praktiski visi izlases dalībnieki. Tiek lēsts, ka koronavīrusa pandēmijas dēļ pasākums varētu tikt aizvadīts bez skatītāju klātbūtnes. "Mūsu izlasē neviens nav saskāries ar koronavīrusu. Ceram, ka viss būs kārtībā arī turpmāk," saka Aņikina.

Pasaules kausa sezona bobslejā un skeletonā sāksies ar sacensībām Siguldā, tas notiks divās nedēļas nogalēs novembra otrajā pusē. Daudzās trasēs risināsies divi posmi pēc kārtas, lai koronavīrusa pandēmijas apstākļos samazinātu pārbraucienu skaitu. 2021. gada pasaules čempionāts no Leikplesidas (ASV) pārcelts uz Altenbergas trasi Vācijā, šīs sacensības ieplānotas februārī.

Izmantotie resursi:
rsport.ria.ru

     [+] [-]

, 2020-10-14 00:53, pirms 3 gadiem
Ko?

     [+] [-]

, 2020-10-14 02:48, pirms 3 gadiem
nu ,protams,krievi ,kā vienmēr,uzskata,ka tas,kas attiecas uz visiem,uz viņiem tomēr neattiecas. Viņi taču aristokrāti,augstākas kārtas ļauži...

  +1 [+] [-]

, 2020-10-14 05:10, pirms 3 gadiem
Nekādu atlaižu. Kas attiecas uz citiem, tas arī viņiem.

     [+] [-]

, 2020-10-14 08:06, pirms 3 gadiem
Vai tad sportistiem ir pašizolācija? Tas viss tiekai vietējiem.