Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:138, Did:0, useCase: 3

Skeletoniste Zunte turpina uzlabot rezultātus un Ziemeļamerikas kausā iegūst ceturto vietu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Skeletoniste Zunte turpina uzlabot rezultātus un Ziemeļamerikas kausā iegūst ceturto vietu
Dārta Zunte. Foto: Viesturs Lācis/bobslejs.lv

LETA. Latvijas skeletoniste Dārta Zunte otrdien Vistleras trasē Kanādā ieņēma ceturto vietu Ziemeļamerikas kausa izcīņas trešajā posmā.

Pirmajā braucienā Zunte bija sestā, bet otrajā ceturtā, uzvarētājai Nikolei Rošai Silveirai no Brazīlijas summā zaudējot 2,88 sekundes. Startā Latvijas sportiste bija attiecīgi devītā un piektā.

Otro vietu izcīnīja kanādiete Medisone Šārnija, bet trešā bija viņas tautiete Hallija Klārka, no uzvarētājas atpaliekot attiecīgi 0,99 un 1,33 sekundes. Zuntei līdz goda pjedestālam bija diezgan tālu - 1,55 sekundes.

Šajā posmā startēja 19 skeletonistes.

Pirmajā posmā svētdien, kad tika aizvadīts viens brauciens, Zunte bija 16., bet pirmdien otrajā posmā viņa ieņēma piekto vietu.

2010. gada Vankūveras olimpisko spēļu trase Vistlera šajā nedēļas nogalē uzņems pirmo posmu Starpkontinentālajā kausā, kas ir otrā līmeņa sacensības aiz Pasaules kausa. Zunte Starpkontinentālajā kausā cīnīsies par punktiem 2022. gada Pekinas olimpisko spēļu kvalifikācijā.

  +3 [+] [-]

, 2021-11-10 11:09, pirms 2 gadiem
Uzvarēja brazīliete!!!! un mūsējā atpalika 3 sekundes. Varbūt kļudos bet baigai sajūsmai nav pamats

  +2 [+] [-]

, 2021-11-10 11:29, pirms 2 gadiem
Eh, nostaļģija par to laiku, kad vēl Lelde startēja!

  +2 [+] [-]

, 2021-11-10 12:11, pirms 2 gadiem
markkomartins rakstīja: Uzvarēja brazīliete!!!! un mūsējā atpalika 3 sekundes. Varbūt kļudos bet baigai sajūsmai nav pamats
Jā, brazīliete laba. Uzlabojusi arī starta ieskrējienu (Vistlerā ātrākā no visām). Roša būs ļoti nopietna sāncense Tēraudai cīņā par olimpisko ceļazīmi. Citas Tēraudas sāncenses, zviedriete, Virdžīnu salu pārstāve un korejietes Vistlerā švakas. Labākās ķīnietes, šķiet, sezonu sāks Eiropas kausā. Pēc dažām dienām turpat Vistlerā būs ICC kauss. Interesanti, kuri no spēcīgiem sportistiem papildinās dalībnieku sarakstu.

Roša pērn ICC posmā Kēnigszē arī iespaidīgi apbrauca Zunti - vienā posmā pat par 2,55 sekundēm, bet otrā 2,13.

Tikmēr ķīnieši visai iespaidīgi izskatās treniņos Lillahameras trasē.

  -1 [+] [-]

, 2021-11-10 13:32, pirms 2 gadiem
Šitā vispār nav Latvijai debija ZA kausā,man liekas,ka neviens cits skeletists vai bobists nav braucis tur?
Visi tikai startējuši Rīmeņa un Ķipura "Āzijas kausos"