Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Predators" centrs Džohansens pēc kājas sagriešanas un operācijas nespēlēs trīs mēnešus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Predators" centrs Džohansens pēc kājas sagriešanas un operācijas nespēlēs trīs mēnešus
Raiens Džohansens. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Nešvilas "Predators" šodien paziņojis, ka 30 gadus vecajam centram Raienam Džohansenam trešdien veikta labās kājas operācija un ka atveseļošanās prasīs 12 nedēļas.

Raiens Džohansens, kurš aizvada astoto sezonu Nešvilas "Predators" rindās, 55 spēlēs izcēlies ar 12 vārtiem un 28 punktiem. Savainojumā viņš iedzīvojās otrdien, uzvarā pret Vankūveras "Canucks" ciešot otrajā periodā, kad viņam pie potītes ar slidu tika sagriezta kāja. Uzreiz tika pieņemts lēmums par operācijas nepieciešamību.

Centra uzbrucēja izkrišana no ierindas apgrūtinās "Predators" cīņu par vietu izslēgšanas spēlēs. Rietumu konferences Wild Card pēdējo vietu šobrīd ieņem Minesotas "Wild", bet Nešvila iepaliek septiņus punktus, taču ir ar divām spēlēm rezervē. Nedēļas turpinājumā jāspēlē pret autsaiderēm Sanhosē "Sharks" un Arizonas "Coyotes".

"Predators" uzvarējusi sešās no pēdējām desmit spēlēm. Ja neizdosies sadeldēt deficītu un kvalificēties Stenlija kausa izcīņai, komanda aiz borta paliks pirmo reizi kopš 2014. gada.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/nhl/nashville-pr...

     [+] [-]

, 2023-02-23 18:56, pirms gada
Fuuuuu! Es jau sabijos, ka Juhanšūns, bet nē, sajaucu ar citu.