Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2324, Did:0, useCase: 3

Ģenerālis piedāvā futbolu: Rudņevs un Barsa

23.feb . 16:30

Hannover 96 - Hamburger SV

23.feb . 23:00

Barcelona - Sevilla

Šodien es gribētu piedāvāt divas futbola spēles. Viena no tām būs ļoti interesanta mūsu futbola draugiem, jo Artjoms Rudņevs aizvadīs izbraukuma spēli pret Hannover 96. Mājinieki ceturtdien aizvadīja smagu cīņu pret Anži, tāpēc es ļoti ceru, ka viņi vēl jutīs nogurumu un Hamburger SV spēs izmantot šo situāciju.

Pašlaik Hamburga atrodas sestajā vietā un uzvaras gadījumā var pakāpties kādu vietu augstāk, tādejadi nostiprinot pozīcijas Eirokausu zonā. Kā jau vienmēr, tad no Rudņeva gaidu rezultatīvu sniegumu. Joprojām uzskatu, ka šobrīd viņš ir izsities visaugstāk no visiem latviešu futbolistiem.

Pašā vakarā gribu pievērst jūsu uzmanību Spānijas futbola līgai, kur Barcelona savā laukumā uzņems Sevilla. Šī spēle piesaista manu uzmanību, jo gribu redzēt kā Barsa spēs reabilitēties pēc kaunpilnā zaudējuma Milānā. Tāpat Messi pēdējā spēlē nespēja nodemonstrēt to labāko sniegumu. Līdzjūtēji savos izteikumos sāk pārmest komandas zvaigznēm nespēju uzvarēt izšķirošos mačus. Tāpat otdien Karaļa kausā būs kārtējais el clasico, kas visdrīzāk, ka uz šo spēli varētu atstāt kādu iespaidu, jo skaidrs, ka šodienas pretinieks netiek uztverts pārāk nopietni.

Katrā ziņā Barcelona kalendārs šobrīd izskatās visai saspringts un pirmo pārbaudījumu viņi jau nav izturējuši. Šodienas čempionāta spēle nav tik svarīga, bet otrdien var piedzīvot kārtējo zaudējumu, kas klubam var liegt turpināt cīņu par Karaļa kausu.

  +1 [+] [-]

, 2013-02-23 18:44, pirms 11 gadiem
Njā Hanovere reabilitējās par eiropas ligas izstāšanos.

Un pēc tam kad itāļu perfektā aizsardzība izbojājusi Barcas čempionligas mērķus Seviļai nāksies pārciest uguni un vētru