Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Pirlo pie ''Juventus'' stūres sāk ar uzvaru pār ''Sampdoria''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Pirlo pie ''Juventus'' stūres sāk ar uzvaru pār ''Sampdoria''
Bonuči ar komandas biedriem svin vārtu guvumu. Foto: EPA/Scanpix

Itālijas A sērijas pirmās kārtas spēlē šovakar čempione Turīnas ''Juventus'' savā laukumā ar 3:0 pārspēja ''Sampdoria'', tādējādi Andrea Pirlo debitēja galvenā trenera amatā ar uzvaru. Citā spēlē ''Napoli'' bija pārāki pār ''Parma'' ar 2:0.

Pagājušās sezonas čempionvienība Turīnas ''Juventus'' pirms sezonas veica rokādi galvenā trenera amatā, Maurīcio Sarri vietā apstiprinot 41 gadus veco Andrea Pirlo. Savu pirmo spēli čempioni aizvadīja savās mājās pret ''Sampdoria'', kuru trenē labi zināms Klaudio Ranjēri.

Jau ar spēles sākumu asāk uzbruka mājinieki un sestajā minūtē Danilo ar spēcīgu sitienu no distances varēja atklāt rezultātu. Sākuma ofensīva gan rezultējās, kad pēc Krištianu Ronaldu ielaušanās soda laukumā precīzi vārtu tuvējā stūrī sita Dejans Kuluševskis. Turpmākajās puslaika minūtēs mājiniekiem bija vēl vairākas labas izdevības dubultot rezultātu. Ronaldu vienu reizi sita pa pārliktni un garām vārtiem, tāpat citas iespējas tika izniekotas, pirmajām 45 minūtēm noslēdzoties ar 1:0. Otrajā puslaikā spēles gaitā nekas nemainījās - ''Juventus'' turpināja dominēt, kamēr ''Sampdoria'' nebija reālu iespēju izveidot intrigu par cīņas iznākumu. 78. minūtē pēc stūra sitiena izspēles vārtus, pielabojot neprecīzu partnera sitienu, guva Leonardo Bonuči, bet desmit minūtes vēlāk 3:0 nodrošināja uzbrukuma līderis Krištianu Ronaldu, precīzi raidot bumbu tālajā apakšējā stūrī. Andrea Pirlo debitēja ''Juventus'' ar sauso uzvaru.

Citā spēlē Dženāro Gatuzo trenētie ''Napoli'' ar 2:0 pārspēja ''Parma''. Pagājušās sezonas septītās vietas īpašniece pirmo puslaiku gan aizvadīja neizteiksmīgi, nespējot izveidot nopietnas vārtu gūšanas iespējas. Spēles gaita mainījās otrajā puslaikā, ''Napoli'' pilnībā pārņemot iniciatīvu. Mājinieki abus vārdus ielaida pēc aizsargu kļūdām. Vispirms 63. minūtē aizsargs neizraidīja bumbu veiksmīgi no sava soda laukuma un vārtus guva Mertenss, bet 77. minūtē pieļauta kļūda piespēlē pie sava soda laukuma un Insinje pārsvaru dubultoja. Spēle noslēdzās ar ''Napoli'' uzvaru ar 2:0.

A sērija, 1. kārta

SpēleRezultātsVārtu guvēji
Fiorentina – Torino1:0 (0:0)Kastrovilli 78'
Verona – Roma0:0
Parma – Napoli2:0 (0:0)Mertenss 63' Insinje 77'
Genoa – Crotone4:1(3:1)Destro 6' Pandevs 9' Zapakosta 34' Pjaca 75' - Rivjere 28'
Sassuolo – Cagliari1:1 (0:0)Bourabia 87' - Simeone 77'
Juventus – Sampdoria3:0 (1:0)Kuluševskis 13' Bonuči 78' Ronaldu 88'
Milan – Bologna21:45
Benevento - Inter30.09.
Udinese - Spezia30.09.
Lazio - Atalanta30.09.

     [+] [-]

, 2020-09-21 00:52, pirms 4 gadiem
Kas tie taadi un no kurienes Mckennie un Frabotta Juves saakumsastaavaa, shitos biju palaidis garaam.

  +1 [+] [-]

, 2020-09-21 00:58, pirms 4 gadiem
NilsK rakstīja: Kas tie taadi un no kurienes Mckennie un Frabotta Juves saakumsastaavaa, shitos biju palaidis garaam.
No Šalkes pāris nedēļas atpakaļ paņēma īrē amerikāni.Jānospēlē liekas 60%spēļu un tad Juvei jāpērk viņš.

  +1 [+] [-]

, 2020-09-21 10:48, pirms 4 gadiem
Forza Juve! Jūs jau paši visu redzējāt. Dinamisks un acij tīkam futbols Pirlo izpildījumā. Protams, var sūdzēties par Ronaldu savtīguma meistarklasi, ne tikai nedodot piespēles un izniekojot momentus, bet pat pacenšoties "apzagt" komandas biedrus, bet var jau saprast, ka pēc pērnās sezonas ir ļoti liela vēlme ar uzrāvienu sākt jauno. Bet mača vienīgais un nepārspējamais MVP, protams, Remzijs. Manuprāt pēc šī mača visām runām par viņa pārdošanu vajadzētu noklust, jo viņa sniegums bija vienkārši fenomenāls. Ceram uz tik pat spožu turpinājumu.

     [+] [-]

, 2020-09-21 11:45, pirms 4 gadiem
Sākums labs, jāapsveic Pirlo un Kuluševskis. Romā jau būs nopietnāks pārbaudījums. Un septembra beigās ar interesi jāskatās Lazio-Atalanta.
Forza Juve!

     [+] [-]

, 2020-09-21 11:47, pirms 4 gadiem
Frabotta ir no Juve U-23, paspēlējis pa Serie C, lielajā komandā uzspēlēja jau pret Roma pagājušās sezonas izskaņā. Šodien tika sastāvā, jo Sandro savainots un nospēlēja visnotaļ normāli.
NilsK rakstīja: Kas tie taadi un no kurienes Mckennie un Frabotta Juves saakumsastaavaa, shitos biju palaidis garaam.