Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2949, Did:0, useCase: 3

Balcers atgriežas sastāvā, Aikels ar pirmajiem vārtiem sagādā "Sharks" zaudējumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Balcers atgriežas sastāvā, Aikels ar pirmajiem vārtiem sagādā "Sharks" zaudējumu
Rūdolfs Balcers. Foto: Darren Yamashita/USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Sanhosē "Sharks" sastāvā atgriezies latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers, kurš iepriekšējo maču bija spiests izlaist savainojuma dēļ. Viņa pārstāvētā vienība savā laukumā ar 1:4 piekāpās Lasvegasas "Golden Knights".

Rūdolfs Balcers laukumā pavadīja 15:09 minūtes (1:36 vairākumā). Viņš izdarīja vienu metienu un divus spēka paņēmienus, nopelnīja četras soda minūtes par spēli ar augstu paceltu nūju un -1 lietderības koeficientu.

• Kreisās malas uzbrucējs spēlēja vienā virknējumā ar komandas kapteini Loganu Kutūru un Metu Nieto.

• Taču pēc komandai nesekmīgā sākuma tika veiktas izmaiņas, Balceru paceļot uz pirmo maiņu – līdzās Tomāšam Hertlam un Tīmo Meieram.

• Balcers ierindā atgriezās pēc vienas spēles izlaišanas. Pirms nedēļas viņš duelī pret Edmontonas "Oilers" ar roku bloķēja metienu un tūdaļ devās uz ģērbtuvēm.

• Pēdējos desmit mačos Sanhosē "Sharks" uzvarējusi tikai divas reizes un Klusā okeāna divīzijā apsteidz vienīgi debitanti Sietlas "Kraken".

• Balcera komanda no play-off zonas atpaliek desmit punktus.

• Lasvegasas "Golden Knights" uzvaras vārtus 15. minūtē iemeta centra uzbrucējs Džeks Aikels, kuram tas bija pirmais precīzais metiens jaunajā komandā.

• Bijušais Bufalo "Sabres" kapteinis tika aizmainīts un pēc tam veica iecerēto kakla skriemeļu operāciju. Ierindā viņš atgriezās pirms piecām dienām.

• "Sharks" tagad priekšā viena brīvdiena, kam sekos izbraukuma spēle pret tuvo kaimiņu – Anaheimas "Ducks".

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

     [+] [-]

, 2022-02-21 13:30, pirms 2 gadiem
stone traumets atbrivoja eichel vietu. tampas pedas iet? visi bus ierinda uz play-off