Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2324, Did:0, useCase: 3

Ģenerālis Special: Gulbja un Barcelona cīņas

Šodien gribētu jums piedāvāt divus interesantus notikumus. Pirmais būtu saistāms ar tenisu, kur mūsu Ernests Gulbis tiksies ar Tomasu Berdihu. Lai arī pretinieks ir ATP ranga sestajā vietā, tomēr es viņu neuzskatu par izteiktu šīs spēles favorītu. Līdz šim viņi savā starpā ir tikušies četras reizes un pagaidām šajā sērijā ir neizšķirts.

Uzskatu, ka Ernests šobrīd ir ļoti labā formā, kamēr Berdihs varētu būt ne tai labākajā. Parasti ranga līderi šādos mazos turnīros iesildās pirms gaidāmajiem Grand Slam, vai augstākas vērtības ATP turnīriem, kas dod papildus cerības šodienas cīņā.

Uzvarot šo cīņu Gulbis varētu tikt atpakaļ top100 apritē, kas pavērtu iespējas izlaist kvalifikācijas kārtu daudzos turnīros. Ernests ir iesildījies pirms šī mača, kamēr Berdiham šī būs pirmā cīņa, tāpēc ceru, ka spēs izmantot auksto pretinieku. Katrā ziņā plkst. 17:00 meklējam tiešraidi no šī mača un ceram uz uzvaru.

Nu un pašā vakarā varēsim vērot ļoti aizraujošu futbola maču, kur AC Milan savā laukumā uzņems Barcelona. Itāļu futbols izsenis ir slavens ar savu aizsardzības spēli, kuru ir grūti pārvarēt ne vienai vien komandai, tāpēc būs interesanti pavērot vai pasaules labākais vārtu guvējs - Messi, spēs šodien uzlauzt Milan aizsardzības bastionus.

Skaidrs, ka spāņi spēlēs uzbrūkošu futbolu, jautājums ir tikai - vai viņiem izdosies apspēlēt Itāļu aizsardzības autobusu? Jo viņu atmiņā vēl ir pusfinālcīņas ar Chelsea, kur pretī tikai nolikts aizsardzības autobuss, kuru Barsas uzbrucējiem neizdevās pārvarēt. Šodien pretī ir aizsardzības spēles speciālisti, kuri perfekti māk darboties no aizsardzības. Ja šodien uzvarēs AC Milan, tad atbildes mačā varēsim vērot anti futbolu jeb totālo aizsardzību pret totālo uzbrukumu. Es gribu redzēt divas skaistas spēles šajā duelī, tāpēc šodien jācer uz niču vai Barsas minimālu uzvaru.

Otrajā duelī tiekas Galatasaray un FC Schalke 04. Vācieši pēdējā laikā spēlē ļoti vāji savā čempionātā. Šodien priekšroku gribu atdot turkiem, jo fani spēs sarīkot elli vāciešiem, kas mājiniekiem nāks tikai par labu. Vēl gribētu atzīmēt, ka Galatasaray sastāvā ir jau divi Čempionu līgas uzvaretāji - Drogbā un Šneiders, kas nav mazsvarīgi, jo šādās cīņās pieredze ir no svara.

Jau jums vakaru.

     [+] [-]

, 2013-02-20 13:42, pirms 11 gadiem
Šovakar būs ko skatities ......!!!!

  +1 [+] [-]

, 2013-02-20 14:12, pirms 11 gadiem
Valdi,tač uztaisi savu blogu un tur drukā! Man liekas,ka šāda veida raksti,pie ziņām kkā neiederās...

     [+] [-]

, 2013-02-20 16:51, pirms 11 gadiem
Tas nav pat raksts, tā ir kkāda triobet reklāma!