Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Chelsea" par 15+5 miljoniem nopērk Itālijas U19 izlases pussargu

Agris Suveizda

"Chelsea" par 15+5 miljoniem nopērk Itālijas U19 izlases pussargu
Tomass Tuhels. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas bronzas medaļniece Londonas "Chelsea" pavēstījusi par sešu gadu līguma parakstīšanu ar Itālijas U19 izlases centra pussargu Čezāri Kazadei, kurš no Milānas "Inter" nopirkts par 15+5 miljoniem eiro.

Debitēt Milānas "Inter" pieaugušo komandā Kazadei nepaguva, un arī Londonā viņš pagaidām trenēsies kopā ar otro vienību. "Vakar satiku viņu, un dosim viņam laiku apgūt jaunu valodu, iemācīties visu par "Chelsea" – mūsu kultūru, dzīvesveidu, ikdienas treniņiem. Kolīdz viņš būs iedzīvojies, dosim viņam iespējas trenēties ar lielo komandu un parādīt savas prasmes," pauda "Chelsea" galvenais treneris Tomass Tuhels.

Iepriekšējā sezonā Kazadei bija rezervē vienā A sērijas spēlē, bet Milānas "Inter" U19 komandā Itālijas jaunatnes čempionātā izcēlās ar 15 vārtiem 32 spēlēs. UEFA Jaunatnes līgā viņš septiņās spēlēs guva divus vārtus. Kazadei pārstāvēja arī Itālijas U19 izlasi.

Londonas "Chelsea" šovasar pastiprinājusies ar aizsargiem Marku Kukureļu (65,3 miljoni eiro) un Kalidū Kulibalī (38,0) un uzbrucēju Rahīmu Stērlingu (56,2), taču bez Kazadei iegādājusies vēl divus jauniešus. 2003. gadā dzimušais centra pussargs Kārnijs Čukvuemeka no Birmingemas "Aston Villa" izmaksāja 18 miljonus, bet 2004. gadā dzimušais amerikāņu vārtsargs Geibriels Slonina no Čikāgas "Fire" izmaksāja 9,1 miljonu.

Anglijas Premjerlīgas un Vācijas Bundeslīgas spēles šosezon būs pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.chelseafc.com/en/news/a...
https://www.chelseafc.com/en/news/a...