Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

UEFA noraida, ka angļu fans pārlaidis daļu nakts Gelzenkirhenes stadionā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

UEFA noraida, ka angļu fans pārlaidis daļu nakts Gelzenkirhenes stadionā
Angļu fani. Foto: SIPA/Scanpix

LETA--DPA. Anglijas futbola izlases līdzjutējs, kurš sociālajos tīklos iemantojis atpazīstamību ar video, kurā it kā pārnakšņojis Gelzenkirhenes stadionā, nav to darījis pēc Eiropas čempionāta (EČ) finālturnīra spēles, aģentūrai DPA apliecināja Eiropas Futbola federāciju asociācija (UEFA).

Pirmdien sociālās tīklošanās vietnē "Tiktok" tika publicēts video ar angļu fanu, kurš četros no rīta pamodies Gelzenkirhenes stadionā. Dienu iepriekš tur notika Anglijas un Serbijas futbola izlašu spēle.

"Skaidrs, ka video nav uzņemts turnīra laikā un pat ne pēdējās nedēļās, jo nav nekādu "Euro 2024" elementu stadionā," norādīja UEFA.

Tāpat UEFA uzsvēra, ka video redzamas laukuma līnijas centrā un soda laukumā, kas nav iespējams pēc mača.

2024.gada Eiropas čempionāts no 14.jūnija līdz 14.jūlijam norisināsies desmit Vācijas pilsētās. Jaunā Eiropas čempione tiks noskaidrota Berlīnes olimpiskajā stadionā.

Izmantotie resursi:
LETA

Noderīgas lietas:

EURO 2024 jaunumi
EURO 2024 kalendārs un rezultāti
EURO 2024 turnīra tabulas
LIDL prognožu spēle
Baudi EURO 2024 spēles lielākajā sporta bārā Latvijā - O'LEARYS

     [+] [-]

, 2024-06-18 18:10, pirms nedēļas
a par drausmīgo transporta trūkumu lai no stadiona tiktu prom UEFA neko nesaka?