Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2949, Did:0, useCase: 3

Balcers tomēr nespēlē, "Sharks" pēdējā sekundē tiek pie papildlaika

Rolands Eliņš

Balcers tomēr nespēlē, "Sharks" pēdējā sekundē tiek pie papildlaika
Foto: AP/Scanpix

Lai gan vakar vakarā tika vēstīts, ka Rūdolfs Balcers piedalīsies Sanhosē "Sharks" NHL mačā, viņš tomēr neilgi pirms spēles sākuma palika ārpus sastāva. "Sharks" ar 4:5 papildlaikā zaudēja Vankūveras komandai.

Rūdolfs Balcers nepabeidza iepriekšējo spēli pret "Oilers", taču "Sharks" treneris medijiem bija norādījis, ka trauma nav pārāk nopietna. Galvenais treneris Bugnērs vakar vakarā medijiem izteicās, ka Balcers piedalīsies spēlē un būs komandas otrajā maiņā.

• Taču īsi pirms mača sākuma tomēr tika pavēstīts par pretējo, un Rūdolfs spēles pieteikumā tomēr netika iekļauts. Viņš šosezon izlaidis jau 17 spēles no 48.

• "Sharks" spēlē savā laukumā nokļuva iedzinējos ar 0:2 un 1:3, taču ar Timo Meiera vārtu guvumiem 35. un 41. minūtē panāca neizšķirtu.

• "Canucks" 55. minūtē vēlreiz izvirzījās vadībā, paveicot to pēc Konora Gārlanda vārtu guvuma, un Vankūveras komanda nokļuva ļoti tuvu uzvarai pamatlaikā. Kad bija palikušas tikai dažas sekundes, ripa vēl atradās laukuma centrā.

• Taču "Sharks" paspēja izspēlēt uzbrukumu, kurā Meiers iespēlēja ripu vārtu priekšā, un Aleksandrs Barabanovs paspēja veikt precīzu metienu tuvējā vārtu stūrī. Viņš panāca neizšķirtu 4:4 nieka 0.6 sekundes pirms pamatlaika beigām.

• "Sharks" nopelnīja punktu par neizšķirtu pamatlaikā, taču pie uzvaras neizdevās tikt. Papildlaikā "Canucks" panākumu nokārtoja Millera vārtu guvums, kas viņam bija 18. šosezon.

• Citos mačos "Oilers" izcēlās ar rezultatīvu uzvaru 7:3 pār "Ducks". Divus vārtus guva Leons Draizaitls, un Edmontonai šī bija ceturtā uzvara pēc kārtas, kamēr Anaheimai – ceturtā neveiksme pēc kārtas.

• "Canadiens" beidzot pārtrauca savu desmit zaudējumu sēriju, papildlaikā pieveicot "Blues" vienību ar 3:2. Monreāla no zaudējuma pamatlaikā izvairījās desmit sekundes pirms pamatlaika beigām un pēc tam uzvarēja papildlaikā.

• Par Monreālas mača galveno varoni kļuva 21 gadu vecais ASV uzbrucējs Kouls Kofīlds, kurš iemeta neizšķirtu panākošos, gan uzvaras vārtus.

Visu NHL spēļu tiešraides pieejamas Viaplay.

NHL spēļu rezultāti

KomandasRez.KomandasRez.
Sabres-Senators1:3Canadiens-Blues3:2 P
Rangers-Red Wings3:2 PMFlyers-Capitals3:5
Maple Leafs – Penguins4:1Islanders-Bruins4:1
Jets-Kraken5:3Blackhawks-Blue Jackets4:7
Oilers-Ducks7:3Sharks-Canucks4:5 P

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...