Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2324, Did:0, useCase: 3

"VEF Rīga" finālspēle jau ziemā

VEF-iņam šodien ir iespējams svarīgākā sezonas spēle pret Francijas vicečempioniem "Le Mans". Sī spēle būs kā fināls, jo uzvarētājs garantēs sev turpmāko dalību Eirokausā. Fraņči spēlē ļoti saturīgu un pragmātisku basketbolu, praktiski bez kļūdām. Svarīgi būs noturēt ātru spēles tempu, kas "Le Mans" klubam varētu ne sevišķi patikt. Tāpēc jācer, ka mūsu garais gals būs pietiekami pacietīgs aizsardzībā, jo Bērziņa piecas piezīmes var mainīt spēles rokrakstu.

Šajā spēlē mēs varam pacīnīties par uzvaru, bet tas var izdoties, ja VEF-iņš spēs simtprocentīgi noskaņoties šai spēlei. Turam īkšķus, jo viņi to var.

Naktī es jums piedāvāju pasekot NBA, kur Miami "Heat" spēlēs ar Goldensteitas "Warriors". Kurš gan būtu prognozējis, ka Biedriņa "Warriors", būs viena no čempionāta līdervienībām. Lai arī latvietim ir atvēlēta ļoti niecīga loma komandā, tomēr viņš ir vienīgais mūsu NBA spēlētājs, un ir vērts pasekot līdzi viņa kluba gaitām.

Miami spēle šobrīd nav tik spīdoša, kā daudzi to prognozēja, tomēr šis ir tikai sezonas sākums. Sastāvs viņiem ir zvaigžņots, no rezervistu soliņa spēlē iesaistās daudzas NBA zvaigznes, bet var redzēt, ka komanda vēl nav iespēlējusies. Tāpēc pasekosim šai spēlei līdzi. Varbūt, ka "Warriors" spēs izcīnīt uzvaru pret čempioniem.

Lai jums jauks šis basketbola vakars.