Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2324, Did:0, useCase: 3

Svarīgas spēles Čempionu līgā

Šodien mēs varēsim pasekot gan hokejam, gan futbolam. VIspirms Rīgas "Dinamo" viesos Maģnitagorskā, kur spēkosies ar "Metallurg". Iepriekšējā spēlē viņi iemeta septiņus vārtus, kas mums šosezon vēl nav bijis pa spēkam. Redzēsim vai šodien mūsu aizsardzība un vārtsargs spēs apturēt uzbukumā veiksmīgi spēlējošo Malkinu & Co. Mēs varam tikai cerēt, ka pretinieks nenoskaņosies pret mums. Citādāk mums izredzes ir gaužām mazas.

Čempionu līgā tiks izspēlētas trīs ceļazīmes, lielākā intriga būs E grupā. "Chelsea" spēlēs ar dāņiem, kur pat uzvara šajā mačā var nedot ceļazīmi uz play-off, jo savā starpā tiksies grupas līderi - "Shakhtar" un "Juventus", kur abiem klubiem pietiek ar neizšķirtu, lai nodrošinātu iekļūšanu play-off, tādejādi atstājot aiz borta angļus. Itāļi māk spēlēt aizsardzībā, bet ukraiņiem ir jāatgūst savs gods pēc iepriekšējās skandalozās spēles. Ja šodien būs atklāts neizšķirts, tad domāju, ka daudzi futbola cienītāji sāks ienīst "Shakhtar" komandu.

Interesantas cīņas būs arī G grupā, kur pirmās vietas ieguvējs jau ir skaidrs, tā ir "Barcelona", kura šodien nepieteiks sešus no saviem vadošajiem futbolistiem, bet ir palicis Messi, kurš cenšas pārspēt Gerda Millera rekordu. Tādejādi "Benefica" varētu būt lielāka iespēja uzvarēt šodien, kas dotu iespēju turpināt cīņu play-off mačos. Otrajā spēlē tiekas "Celtic" un "Spartak", kur krievu klubam vairs nav iespēja turpināt eirokausu sezonu, bet skotiem vajag gūt punktus.

Katrā ziņā šī diena solās būt interesa, sāksim ar hokeju, bet vakarā jau sekosim līdzi futbolam.