Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2324, Did:0, useCase: 3

Divu grandu duelis

Sākšu es ar sestdienu, kur Artjoms Rudņevs un viņa pārstāvētā "Hamburger SV" viesos cīnīsies ar "Bayer". Pretinieks šobrīd atrodas otrajā vietā, bet Hamburga ir tabulas vidusdaļā, kur katra uzvara vai zaudējums izdara visai lielas korekcijas. Šajā spēlē Artjoms varēs parādīt - pierādīt, savu piederību bundeslīgai. Viņa komanda pietiekami labi cīnās izbraukuma spēlēs, tāpēc ir iespēja sagaidīt arī mazu sensāciju šajā mačā. Katrā ziņā vēlam Rudņevam sevi parādīt no tās labākās puses, jo pat pēc diviem vārtiem vienā mačā, viņam ir jāturpina krāt sev plusiņus.

Svētdien jau Spānijas "La Liga" viena no super spēlēm - "Barcelona" pret Madrides "Atletico", kurā aci pret aci satiksies divi bombardieri - Messi vs Falkao, kur gan klubi, gan abi šie spēlētāji atrodas pirmajās divās vietās. Pēdējā spēlē Falkao izcēlās ar pieciem vārtu guvumiem, uz ko Messi atbildēja ar diviem, sasniedzot visu laiku rekordu - 88 vārti viena gada laikā. Tagad gaidam rekorda uzlabojumu, jo tā jau fantastikais rekords ir nereāls mūsdienu futbolā. Noteikti, ka šo spēli vēros visi Madrides "Real" fani un atbalstītāji, jo viņu klubam ir iespēja pietuvināties konkurentiem, tikai nav zināms kādu rezultātu viņi labāk gribētu. Katrā ziņā šī spēle ir viena no interesantākajām pēdējā laikā, tāpēc ieteiktu to arī noskatīties.

Jauku jums nedēļas nogali.