Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2324, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Valters

"Dinamo" pēdējā iespēja

Šodien es jums piedāvāju KHL pastarīšu dueli - Rīgas "Dinamo" izbraukumā tiekas ar Jekaterenburgas "Avtomobilist". Šī ir viena no tām spēlēm, kur mums vajadzētu uzvarēt, jo esam stiprāki par pretinieku, bet skaidrs, ka Holts un viņa kompanjoni tā nedomā, tāpēc negaidam, ka trīs punkti nāks mums viegli.

Vakarā mēs jau sekosim līdzi Artjomam Rudņevam, kura "Hamburger SV" uzņems "TSG Hoffenheim". Šodien jau ar pamatotām cerībām varam skatīties uz šo spēli, jo Rudņevam ir jābūt sākumsastāvā. Komanda uz šo spēli raugās ļoti cerīgi, jo mājās viņi spēlē daudz labāk nekā izbraukumā.

Naktī es piedāvāju pavērot NBA, kur savā starpā tiksies "Lakers" un "Oklahoma City". Šī spēle ir skats nākotnē, jo visi prognozēja, ka šāds varētu būt konferences fināls. Lai arī kalifornieši sezonu sākuši ne visai veiksmīgi, tomēr norakstīt viņus vēl nevajadzētu. Tiesa šajā spēlē es dodu priekšroku oklahomiešiem, jo viņi spēli aizvadīs savā laukumā un šobrīd izskatās arī labāk.

Svētdien ir ļoti liels pasākums Anglijas futbolā, kur tiks aizvadīts Mančesteras derbijs - "City" pret "United". Šo dueli gaida visi "United" fani, kuri grib atriebību par iepriekšējo sezonu. Abas komandas ir līderes turnīra tabulā, tāpēc "City" nevar atļauties zaudēt šo spēli, jo tad "United" atrāviens būs vēl lielāks.

Kā otro spēli es piedāvāšau Rīgas "Dinamo" pret Minskas "Dinamo". Ar šo spēli mēs noslēgsim savu izbraukuma tūri un sāksies arī pārtraukums KHL čempionātā. Šis pretinieks savā laukumā mums vienmēr ir bijis ciets rieksts. Ceru, ka būsim izcīnījuši uzvaru pret "Avtomobilist", jo ar labu noskaņojumu varam izcīnīt arī uzvaru šajā spēlē, kas mūs krietni pietuvinātu play-off zonai.

Kā pēdējo es piedāvātu Spānijas "La Liga" spēli - "Betis" pret "Barcelona". Redzēsim vai spēlēs Messi, bet domāju, ka viegli viņa komandai nebūs. Atgādināšu, ka viņam pavisam nedaudz pietrūkst, lai panāktu, vai pat apsteigtu Gerda Millera rekordu.

Jaukas jums brīvdienas un turēsim īkšķus par savējiem.


21

Ģenerālis piedāvā:"Dieva pirksts"

EuroBasket’2013: Monstrs Pārkers, spāņu bronzas asaras un Latvijas dāvana Ukrainai.
27

Ģenerālis:Dzīve tikai sākās..

Labi izmantojām iespējas, bet vēl ir rezerves progresamLatvijas izlase Eiropas čempionātā iepriecinājusi ar trim uzvarām un tagad mūs gaida vēl trīs aizraujošas spēles – ar Ukrainu, Franciju un Beļģiju. Ir reālas izredzes pēc 12 gadu pārtraukuma iekļūt Eiropas labāko astoņniekā.Eiropas čempionātā otro reizi redzam 24 komandas, un tagad ir pilnīgi skaidrs, ka šis eksperiments, kas pirms trim gadiem sākās bez īpašiem aprēķiniem – Itālija netika sešpadsmitniekā, Lietuva kā rīkotāja atbalstīja paplašināšanu – ir bijis veiksmīgs. Neviena komanda nav palikusi bez uzvarām, tikai Itālijai izdevies uzvarēt visās piecās spēlēs. Pārsteigumu pietiktu vairākiem čempionātiem. Viens no iemesliem – pēc olimpiskajām spēlēm daudzi līderi atpūšas, daudzās komandās sākas paaudžu maiņas.