Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Klops: "Esmu priecīgs par itin visu, izņemot Žotas savainojumu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Klops: "Esmu priecīgs par itin visu, izņemot Žotas savainojumu"
Jirgens Klops. Foto: AP/Scanpix

Trešdienas vakarā svarīgu uzvaru UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla pirmajā spēlē guva "Liverpool", kas izbraukumā ar 2:0 pieveica Milānas "Inter", sperot soli nākamās kārtas virzienā. Galvenais treneris Jirgens Klops varēja būt apmierināts ar sasniegto.

"Esmu priecīgs par pilnīgi visu, izņemot Djogu [Žotas] savainojumu. Potīte bija piepampusi, tāpēc nācās veikt izmaiņas. Tā ir izmežģīta. Nav laba zīme, bet pagaidām neko vairāk nezinām," preses konferencē teica Jirgens Klops. Žota tika nomainīts puslaika pārtraukumā, vietā dodoties Robertu Firmīnu, kurš guva uzvaras vārtus.

25 gadus vecais Žota izkonkurējis Firmīnu no pamatsastāva. Kopā skaitot visus turnīrus, portugālis šajā sezonā guvis 17 vārtus. "Liverpool" nepieciešams sastāva dziļums, jo komanda joprojām ir četros turnīros – priekšā svarīgākās Premjerlīgas spēles, FA kauss un Līgas kausa fināls 27. februārī Vemblija stadionā pret "Chelsea".

Liverpūles labā ar vārtiem izcēlās Firmīnu un Mohameds Salāhs, bet spēli palīdzēja salauzt vienlaicīga trīs futbolistu sūtīšana laukumā – mačā iesaistījās kapteinis Džordans Hendersons, Nabī Keitā un kreisās malas uzbrucējs Luiss Diass, kuru Anglijas klubs iegādājās janvāra pāreju logā.

"Diasam viss padodas tik dabīgi, un viņš ļoti palīdzēja," teica Klops. "Savukārt Firmīnu bija nepieciešams laiks, lai iejustos spēlē, jo sākumā viņš bumbu saņēma tikai pašās sarežģītākajās zonās. Kad viņš guva vārtus, varēja redzēt atgriežamies pārliecību, un pēkšņi bumba atkal bija mūsu draugs."

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2022-02-17 16:35, pirms 2 gadiem
Klops ir fantastisks treneris...māk apieties ar spēlētājiem

     [+] [-]

, 2022-02-17 16:50, pirms 2 gadiem
itāļu medijos vairākkārt uzsvēra, ka spēle, kurā tiekas bijušie Romas varoņi - Džeko, Allisons un Salahs. Šai sakarā gan Totti, gan Naingolans izteicās, ka pēc šī lieliskā sastāva Romas vadība sačakarēja komandu atbrīvojoties no līderiem un vietā paņemot nespējniekus.