Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2324, Did:0, useCase: 3

Ģenerālis piedāvā futbolu un hokeju

Šodien futbola gardēžiem būs saldais ēdiens, jo Čempionu līgā savā starpā tiekas Real Madrid un Manchester United. Abas komandas ir ar augstām ambīcijām šajā turnīrā, tāpēc skaids, ka neviena no viņām nevēlās beigt šo turnīru tik agrā stadijā.

Šajā spēlē es redzu vienu lielu intrigu - Ronaldu spēlēs pret savu bijušos klubu, kurā viņu labi atcerās un zin kā neitralizēt. Vai United tas izdosies? To mēs redzēsim pēc šodienas cīņas, bet skaidrs, ka viņa veiksmīga neitralizēšana sekmēs Mančesteras iekļūšanu nākamajā kārtā. Ronaldu ir gatavs šai cīņai un presē izsakās, ka nesivnēs vārtu guvumu, ja tāds padosies - tādejādi izrādot cieņu savam bijušajam klubam.

Šoreiz visai pieticīgs savos izteikumos ir Mouriņju, kurš parasti pirms spēlēm māk pieliet uguni. Fergusons arī nav devis lieku iemeslu, lai prese saceltu papildus ažiotāžu ap šo spēli, tāpēc šobrīd izskatās, ka galvenais treneru duelis notiks laukumā.

Real šodien vajag izmantot sava laukuma priekšrocības, jo Mančesteras klubs šosezon ne visai veiksmigi izmanto sava laukuma priešrocības. Madrides klubam šodien ir visas iespējas iecementēt pamatus, lai tiktu nākamajā kārtā. ko arī viņiem novēlu.

Otrajā spēlē tiekas Shakhtar un Borussia. Ukraiņus mēs droši varam uzskatīt kā melno zirdziņu šajā turnīrā, abi klubi galveno uzmanību var pievērst Čempionu līgai, jo savu valstu čempionātos vairāk vai mazāk viss ir skaidrs. Lai arī gribās par šī pāra favorītiem uzskatīt Vācijas pārstāvjus, tomēr no Ukraiņu kluba varam sagaidīt kādu brīnumu.

Nu un tiem, kam neguļās gribu piedāvāt noskatīties Pitsburgas Penguins pret Otavas Senators. Šo spēli ieliku, jo Daugaviņš beidzot ir izcīnījis uzvaru ar savu komandu esot tās sastāvā, tāpēc lieku lielas cerības, ka šonakt viņš varēs uzspēlēt pret pasaules labākajiem - Malkinu un Krosbiju.

  -1 [+] [-]

, 2013-02-13 15:50, pirms 11 gadiem
Ronaldu ir gatavs šai cīņai un presē izsakās, ka nesivnēs vārtu guvumu, ja tāds padosies - tādejādi izrādot cieņu savam bijušajam klubam.
Nesivnēs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-13 16:05, pirms 11 gadiem
v3_karstgalvis rakstīja: šis vēl labāks - Real šodien vajag izmantot sava laukuma priekšrocības, jo Mančesteras klubs šosezon ne visai veiksmigi izmanto sava laukuma priešrocības.
Un kas te ir nesaprotams???

     [+] [-]

, 2013-02-13 16:27, pirms 11 gadiem
gii1981 rakstīja: Un kas te ir nesaprotams???
cik spēlēs šosezon United ir kāsuši punktus savā laukumā? :O

     [+] [-]

, 2013-02-13 16:29, pirms 11 gadiem
labs koeficents uz Mančesteru
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-13 18:59, pirms 11 gadiem
Es gan ceru, ka nākamajā kārtā tiks United, nevis Real!