Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

UEFA soda "Atletico" par līdzjutēju rasisma izpausmēm ČL ceturtdaļfinālā

UEFA soda "Atletico" par līdzjutēju rasisma izpausmēm ČL ceturtdaļfinālā
Žoau Fēlikss. Foto: EPA/Scanpix

LETA. Eiropas Futbola asociāciju savienība (UEFA) ir sodījusi Madrides "Atletico" par rasisma izpausmēm Čempionu līgas ceturtdaļfināla spēlē ar Mančestras "City", pirmdien vēstīja UEFA.

UEFA skaidro, ka Madrides Atletico fani ceturtdaļfināla pirmajā spēlē ir izrādījuši "diskriminējošu uzvedību". Spānijas dienas sporta laikraksts "Marca" pagājušajā nedēļā publicēja video, kurā "Atletico" fani spēles laikā demonstrēja nacistu sveicienu.

"Atletico" Čempionu līgas ceturtdaļfināla atbildes spēlē ar "City" ir dots rīkojums slēgt vismaz 5000 vietu savā stadionā un šajā laukumā atspoguļot milzīgu pretrasisma reklāmvairogu "Nē rasismam".

Spānijas čempioni pagājušajā nedēļā ceturtdaļfinālu viesos iesāka ar zaudējumu Mančestras "City" ar 0:1. Atbildes spēle 13.aprīlī notiks Madridē.

Ceturtdaļfinālu atbildes spēles plānotas 12. un 13.aprīlī, bet pusfināli notiks 26./27.aprīlī un 3./4.maijā.

UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā 32 komandas bija sadalītas astoņās grupās pa četrām katrā. Divas pirmās iekļuva nākamajā kārtā, trešā pārcēlās uz Eiropas līgas sacensībām, bet ceturtajai Eiropas kausu sezona bija beigusies.

Šīs sezonas fināls norisināsies 28.maijā Parīzē, lai gan sākotnēji tas bija ieplānots Sanktpēterburgā. Pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā UEFA atņēma Sanktpēterburgai tiesības uzņemt finālu.

2020./2021.gada sezonā līgas sacensību finālā Portugāles pilsētā Portu Londonas "Chelsea" ar 1:0 pārspēja Mančestras "City".

Izmantotie resursi:
LETA


Mahness Akliušs Foto: IS/Scanpix
6

"Monaco" ar Maiklu Džordanu tribīnēs ČL mačā uzveic "Barcelona"

Ceturtdien, 19. septembrī, UEFA Čempionu līgas mačā “Monaco” savā laukumā ar 2:1 (1:1) pārspēja “Barcelona” futbolistus. Citā spēlē uzvaru spēles pašā izskaņā izrāva Madrides "Atletico", ar 2:1 (1:1) uzveicot "RB Leipzig".
Roterdamas "Feyenoord" futbolists Igors Paišao pēc komandai neieskaitītajiem vārtiem. 
Foto: Tom Bode/Box to Box Pictures/Imago Images/Scanpix

"Feyenoord" blāvais sezonas ievads turpinās ar drausmīgu puslaiku pret "Bayer"

UEFA Čempionu līgā spoži atgrizusies iepriekšējā sezonā Vācijā dominējusī Leverkūzenes "Bayer", šovakar Roterdamā jau pirmajā puslaikā iesitot četrus vārtus un ar 4:0 sakaujot "Feyenoord".
Martins Ēdegors un Norvēģijas izlases medpersonāls. Foto: Imago Images/Scanpix
2

''Arsenal'' uz nenoteiktu laiku paliek bez kapteiņa un viena no līderiem Ēdegora

Anglijas Premjerlīgas vienība Londonas ''Arsenal'' uz nenoteiktu laiku potītes savainojuma dēļ palikusi bez kapteiņa un viena no kluba līderiem Martina Ēdegora, pirms gaidāmās UEFA Čempionu līgas spēles pret Bergamo ''Atalanta'' medijiem atklāja lielgabalnieku galvenais stratēģis Mikels Arteta.