Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2324, Did:0, useCase: 3

Ģenerālis šodien par futbolu un basketbolu

Šodien mums ir lieliska diena, jo varēsim vērot Čempionu līgu un Eirolīgu. Tā kā īsteni sporta fani būs izvēles priekšā, bet sākšu es ar futbolu.

Čempionu līgas ceturtdaļfināli vienaldzīgus nav atstājuši nevienu, jo tādas spēles kā vakar ir šedevrs futbola mīļotājiem. Atkal ir sacelta ažiotāža ap tiesnešiem, jo pēdējā laikā viņi pieļauj daudz kļūdas, tiesa viegli mums viņus nosodīt spēli vērējot pie TV ekrāniem ar n-tajiem atkārtojumiem. Ļoti ceru, ka šodienas spēlēs tiesneši nebūs galvenajā lomā.

Galvenā cīņa notiks Barselonā, kur vietējā Barsa centīsies pārvarēt PSG. PSG šodien ir smags uzdevums, jo vajag izcīnīt uzvaru vai arī ļoti rezultatīvam neizšķirtam. Pēc pēdējām ziņām Messi ir gatavs šodienas cīņai, kurš spēli uzsākšot no pirmajām minūtēm.

PSG galvenais trumpis ir Ančelotti pieredze. Treneris ir jau uzvarējis Čempionu līgā ar Milānu, tātad viņš mācēs spēlētājus psiholoģiski sagatavot gaidāmajam mačam. Šajā spēlē būs svarīgs pirmais gols. Ja tas padosies PSG, tad mūs gaida ļoti interesants mačs.

Otrajā spēlē Bayern paveica labu mājasdarbu uzvarot 2:0, tāpēc Juventus būs ļoti grūti atspēlēties. Vācieši var 100% atdoties Čempionu līgai, jo pašmāju čempionātā tituls jau ir nodrošināts. Tāpēc tiekot pusfinālā šī komanda būs bīstama jebkuram pretiniekam. Ļoti ceru, ka pirmie iesitīs Juventus, jo citādāk šis mačs būs garlaicīgs.

Eirolīgā mūs gaida airaujošas play-off cīņas, kur es negribu īpaši izcelt kādu no komandām, jo kā parādīja vakardienas spēles, tad izslēgšanas mači ir pavisam cits basketbols. Pirmā spēlē play-off mačos ir ļoti svarīga, jo uzvarētājs iegūst sava veida psiholoģisko pārsvaru. Kā centrālo spēli gribētu minēt Real - Maccabi, jo pēc Rūdija "piekaušanas", komanda vairs nerāda tik stabilu sniegumu kā iepriekš. Varbūt tā ir tikai sakritība, bet to rādīs laiks.

     [+] [-]

, 2013-04-10 12:49, pirms 11 gadiem
Good job, 1 rindkopa par eirolīgu.

  -2 [+] [-]

, 2013-04-10 13:36, pirms 11 gadiem
Ģenerālis vārdu - piektdiena, raksta - piekdiena, diezgan spēcīgi!

  +2 [+] [-]

, 2013-04-10 13:43, pirms 11 gadiem
Es par PSG un Abrakadabru! Mazie Barselonieši jau apnikuši.

  +1 [+] [-]

, 2013-04-10 14:30, pirms 11 gadiem
edmunds rakstīja: Ģenerālis vārdu - piektdiena, raksta - piekdiena, diezgan spēcīgi!
Kurā rakstā?