Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Manchester United" panāk vienošanos par Rabio iegādi un tuvu arī Arnautoviča darījumam

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Manchester United" panāk vienošanos par Rabio iegādi un tuvu arī Arnautoviča darījumam
Adrjēns Rabio. Foto: CROPIX/SIPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas jauno sezonu ar zaudējumu savā laukumā ievadīja "Manchester United", kuras galvenais treneris Ēriks ten Hags turpina meklēt veidus, kā nostiprināt sastāvu. Jau tuvākajā laikā komandu varētu papildināt franču centra pussargs Adrjēns Rabio.

Adrjēns Rabio pagājušajā sezonā Turīnas "Juventus" rindās sāka 28 spēles Itālijas čempionātā, taču starpsezonā viņš izkritis no pamata rotācijas. Līgumā palikusi viena sezona, tādēļ "Juventus" ir gatava pārdot pussargu. Starp klubiem jau panākta vienošanās, taču "Manchester United" vēl jāvienojas ar pašu futbolistu par viņa līguma finansiālajiem nosacījumiem.

Izcīnījis piecus Francijas čempiona titulus Parīzes "Saint-Germain" rindās, Rabio uz "Juventus" 2019. gadā pārcēlās kā brīvais aģents. 27 gadus vecais futbolists piedalījies 29 spēlēs Francijas izlasē, izceļoties ar diviem vārtiem.

Iepriekš "Manchester United", kas jauno sezonu sāka ar 1:2 zaudējumu mājās pret "Brighton", cerēja pussargu līniju papildināt ar Frenkiju de Jongu, tomēr nīderlandietis vēlas palikt Barselonā.

Tāpat Ērika ten Haga vadītajai vienībai varētu pievienoties austriešu uzbrucējs Marko Arnautovičs, kurš pašlaik pieder Itālijas klubam "Bologna". Nedēļas nogalē tā noraidīja deviņus miljonus eiro vērtu piedāvājumu.

Arnautovičs jau iepriekš spēlējis Premjerlīgā, pārstāvot "West Ham" un "Stoke". Sešu sezonu laikā viņš guvis 43 vārtus.

Anglijas Premjerlīgas spēles šosezon pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2022-08-08 18:13, pirms 2 gadiem
Vai tiešām nespēj piesaistīt elites līmeņa spēlētājus. neticu ka naudas nav. menedžments kautkāds tizls. priekškam viņiem rabiot ja vajag centra uzbrucēju un nu ne jau arnautovičš viņus izvilks

     [+] [-]

, 2022-08-08 18:28, pirms 2 gadiem
Viņiem drīzāk aizsadzībā ko vajadzētu bet... ne jau man pa to uztraukties

     [+] [-]

, 2022-08-08 18:39, pirms 2 gadiem
Nu un, kas tad tirgū tik labs pieejams ir, ka varētu paņemt uz sitienu? Pie tam, šaubos, ka sezonas sākumā, kāds klubs palaidīs pamatsastāva spēlētāju/-s. Skaidrs, ka MU ar transfēriem ielaida pa ilgu, ta nu tagad mēģina parakstīt tos, kuri ir pieejami. Abi divi minētie spēlētāji ir salīdzinoši labi. Rabio varētu cementēt midu, bet Arno varētu dot lielāku eksplozivitāti uzbrukumā, gan tiešā, gan netiešā nozīmē.

     [+] [-]

, 2022-08-08 21:30, pirms 2 gadiem
trakais_zaglens rakstīja: priekškam viņiem rabiot ja vajag centra uzbrucēju un nu ne jau arnautovičš viņus izvilks
Es gan esmu pilnīgi pretējās domās- nafig vajadzīgs beņķa līmeņa forwards, ja komandā jau ir Marsiāls, Ronaldo, Rešfords.
Tajā pašā laikā ir pilnīga tūta midā. Rabio gan galīgi nav opcija, kuru es vēlētos redzēt komandā, galvenokārt sliktā zēna reputācijas dēļ, bet nu spēles ziņā tas jebkurā gadījumā ir labāk nekā McFred duets.
Ne viens vien respektabls treneris ir teicis, ka spēlēs tiek uzvarētas vai zaudētas tieši laukuma vidū, un MU ir lielākajās auzās tieši midā.

  +1 [+] [-]

, 2022-08-08 23:32, pirms 2 gadiem
Nav Rabio bezcerīgs, bet laipni lūgts prom ar visu savu 7mil algu. Ja kāds vēl gatavs kaut mazliet piemaksāt - jo labāk.
Juvei gan jāatrod citus papildinājumus midam un kādu uzbrucēju vēl arīdzan, cerams. Pirmssezonas lazarete bojā kopskatu..

     [+] [-]

, 2022-08-09 00:45, pirms 2 gadiem
yuka rakstīja: Es gan esmu pilnīgi pretējās domās- nafig vajadzīgs beņķa līmeņa forwards, ja komandā jau ir Marsiāls, Ronaldo, Rešfords.
Tajā pašā laikā ir pilnīga tūta midā. Rabio gan galīgi nav opcija, kuru es vēlētos redzēt komandā, galvenokārt sliktā zēna reputācijas dēļ, bet nu spēles ziņā tas jebkurā gadījumā ir labāk nekā McFred duets.
Ne viens vien respektabls treneris ir teicis, ka spēlēs tiek uzvarētas vai zaudētas tieši laukuma vidū, un MU ir lielākajās auzās tieši midā.
Jā, tas vienīgais ar Rabio, ka viņam mamma aģents ir un gan jau baigi galvu maisa. Līdzīgi kā Ikardi, tam tik aģents sieva.

  -1 [+] [-]

, 2022-08-09 07:01, pirms 2 gadiem
Man Utd līdzjutēji pilnīgi bezspēcīgi! Klubu laiž podā!

     [+] [-]

, 2022-08-09 09:30, pirms 2 gadiem
Ticu, ka Rabio labākie karjeras gadi vēl tikai priekšā. Viņš ManUre var iedot to dzirksteli (lai arī ir arī zināmi mīnusi), kura trūkst pārējiem dīkdieņiem. Arī Arnautovičs būtu labs papildinājums - universāls un spēcīgs (labi iekļautos ten Haha plānos). Tieši šādi spēlētāji šobrīd vajadzīgi holandietim, lai pārtrauktu to balagānu, ko šobrīd laukumā demonstrē ManUre.