Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Gvardiola: ''Tā nav slikta veiksme, esam pelnījuši šādu rezultātu''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Gvardiola: ''Tā nav slikta veiksme, esam pelnījuši šādu rezultātu''
Peps Gvardiola. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas sestdienas mačā čempione Mančestras ''City'' izsēja divu vārtu pārsvaru un mājās spēlēja neizšķirti pret Londonas ''Crystal Palace''. Pēc spēles pilsētnieku galvenais treneris Peps Gvardiola

''Tā nav slikta veiksme, esam pelnījuši šādu rezultātu. Atdevām divus punktus, taču, ja pieļauj 11 metru soda sitienu uz saviem vārtiem mača izskaņā, tad esi to pelnījis,'' medijiem izteicās Gvardiola.

''Tāpat kā mačos pret Totenhemas ''Hotspur'' [3:3] un Liverpūli [1:1], bijām lieliski, tomēr nespējam tikt pie uzvaras,'' turpināja spāņu stratēģis.

''Paši redzējāt, kādas iespējas izveidojām un no kādām iespējām ielaidām vārtus. Neskaitot maču pret ''Chelsea'' [4:4], tā ir bijis visu sezonu – nespējam noslēgt mačus.''

''Ir jābūt pacietīgiem un nedrīkstam pieļaut pretuzbrukumus. Tas ir veids, kā esam spēlējuši iepriekšējos septiņus, astoņus gadus,'' sacīja Gvardiola.

Mančestras ''City'' ar 34 punktiem 17 spēlēs ieņem ceturto vietu Anglijas Premjerlīgā.

Gvardiolas trenētā komanda iepriekšējās sešās Anglijas augstākās līgas spēlēs izcīnījuši tikai vienu uzvaru.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +1 [+] [-]

, 2023-12-17 13:52, pirms 4 mēnešiem
Vai tiešām nevar kaut kā savādāk iztulkot, lai sanāk normāli lasāms teksts. Nu nav latviešu valodā jēdziena slikta veiksme.

     [+] [-]

, 2023-12-17 16:51, pirms 4 mēnešiem
kasagrande rakstīja: Vai tiešām nevar kaut kā savādāk iztulkot, lai sanāk normāli lasāms teksts. Nu nav latviešu valodā jēdziena slikta veiksme.
Nu vecā labā "neveiksme"