Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Chelsea" pēc vienas sezonas pametušais Početīno apmierināts ar sasniegto līmeni

"Chelsea" pēc vienas sezonas pametušais Početīno apmierināts ar sasniegto līmeni
Maurisio Početīno. Foto: Nick Potts/PA Wire/PA Images/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubu Londonas "Chelsea" tikai pēc vienas sezonas galvenā trenera amatā pameta Maurisio Početīno. Pēc šķiršanās viņš pauda apmierinātību ar sasniegto.

Londonas "Chelsea" sezonu sāka smagnēji un Premjerlīgas kopvērtējumā ierindojās sestajā vietā, uzvarot pēdējās piecās spēlēs. FA kausā izdevās tikt līdz pusfinālam, bet Līgas kausā "Chelsea" zaudēja finālā.

"Zinām, ka bija kāpumi un kritumi, taču vienmēr ticējām komandai un ka sasniegsim stabilitāti," pēc atvadām rakstīja Maurisio Početīno. Viņš pauda, ka vēlme apmierināt fanu ambīcijas mudinājusi strādāt smagāk. "Esmu apmierināts ar līmeni, ko sasniedzām."

"Spēlētāji pelnījuši uzslavas, un ceru, ka fani domā tāpat, vērojot viņus laukumā. Ticu, ka šīs sezonas pieredze un izaugsme, ko redzējām sezonas gaitā, palīdzēs spēlētājiem kļūt spēcīgākiem nākotnē," teica argentīniešu treneris.

Početīno vietā "Chelsea" nolīgusi Enzo Maresku, ar viņu noslēdzot piecu gadu līgumu.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


Mančestras "United" futbolisti Kazemiru un Antonī. Foto: Darren Staples/AFP/Scanpix
1

Premjerlīgas sezona startēs augusta vidū ar ''Fulham'' viesošanos ''Old Trafford''

2024./2025. gada Anglijas futbola Premjerlīgas sezona startēs 16. augustā ar Londonas ''Fulham'' viesošanos Mančestrā pie ''Old Trafford'' stadiona saimnieces ''United'', kļuvis zināms pēc šodien publicētā turnīra kalendāra.
Matija Šarkičs pret Beļģijas izlasi savā pēdējā futbola spēlē. Foto: imago/Photo News/Scanpix

Pēkšņi miris Melnkalnes izlases un "Milwall" vārtsargs Šarkičs

Anglijas futbola klubs "Milwall" paziņojis, ka 26 gadu vecumā mūžībā aizgājis komandas pamatvārtsargs Matija Šarkičs.
Eriks ten Hags ar FA kausu. Foto: Zumapress/Scanpix
8

Pēc divu nedēļu izvērtējuma ''United'' trenera amatā paliks Ten Hags

Nīderlandes futbola speciālists Eriks ten Hags turpinās darbu ar Anglijas Premjerlīgas klubu Mančestras ''United'', ziņo britu mediji. Pēc divu nedēļu līdzšinējā darba izvērtējuma un nesekmīgām pārrunām ar citiem potenciālajiem aizstājējiem nolemts slēgt jaunu līgumu ar līdzšinējo kluba treneri.