Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Chelsea'' vēl uz diviem gadiem pagarina līgumu ar Pālmeru

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Chelsea'' vēl uz diviem gadiem pagarina līgumu ar Pālmeru
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Premjerlīgas klubs ''Chelsea'' paziņojis par līguma pagarināšanu uz diviem gadiem ar pagājušās sezonas līderi Koulu Pālmeru. Tagad pušu līgumattiecības ir līdz 2033. gadam.

Premjerlīgas klubs Londonas ''Chelsea'' pavēstījis par divu gadu līguma pagarinājumu ar vienu no līderiem Koulu Pālmeru. Šobrīd pušu līgumattiecības nostiprinātas līdz 2033. gadam jeb uz nākamajiem deviņiem gadiem.

Pēc lieliskās 2023./2024. gada sezonas, kurā Pālmers visu turnīru ieskaitē guva 25 vārtus un atdeva 15 rezultatīvās piespēles, viņa jaunajā vienošanās ir uzlaboti nosacījumi. Pagājušajā vasarā viņš uz Londonu pārcēlās transfēra darījumā no Mančestras ''City''.

Pālmers ir viens no kandidātiem kļūšanā par pagājušās sezonas Premjerlīgas labāko spēlētāju, kā arī labāko jauno spēlētāju. Par labāko jauno spēlētāju viņš jau tika atzīts 2023./2024. gada sezonā. ''Priecājos noslēgt jaunu vienošanos ar klubu. Savā pirmajā sezonā šeit sasniedzu diezgan daudz, un, cerams, ka varēšu turpināt pieredzēt lieliskas lietas šajā komandā gan personiski, gan ar to kopā izcīnot trofejas,'' kluba mājaslapā citēts Pālmers.

Izmantotie resursi:
https://www.chelseafc.com/en/news/a...
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2024-08-14 11:53, pirms mēneša
Vakar viens autors uztaisa rakstu par kandidātiem uz labākā futbolista un futbolistes balvām PFA.šodien otrs piemin ka Palmers kanditē uz labākā jaunā futbolista balvu.vismaz vienā rakstā varēja nosaukt visas balvas un kandidatus.

     [+] [-]

, 2024-08-14 20:33, pirms mēneša
Šis ir Frenka mantinieks komandā ⚽