Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Uz PFA gada labākā spēlētāja balvu pretendē trīs "Manchester City" futbolisti

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Uz PFA gada labākā spēlētāja balvu pretendē trīs "Manchester City" futbolisti
Ērlings Holanns. Foto: Zumapress.com/Scanpix

LETA--AFP. Uz Anglijas Profesionālās futbolistu asociācijas (PFA) gada labākā spēlētāja balvu pretendē trīs Mančestras "City" pārstāvji un pa vienam spēlētājam no Londonas "Chelsea" un "Arsenal", kā arī Birmingemas "Aston Villa".

No "City" uz prestižo balvu pretendē pagājušā gada uzvarētājs Ērlings Holanns, kā arī Fils Foudens un Rodri (īstajā vārdā - Rodrigo Ernandess Kaskante).

Norvēģu uzbrucējs Hollans pagājušajā premjerlīgas sezonā guva 27 vārtus, otro gadu pēc kārtas kļūdams par turnīra labāko vārtu guvēju. Fodens pēdējo četru gadu premjerlīgas čempiones rindās aizvadītajā sezonā visos turnīros kopumā 52 spēlēs izcēlās ar 27 precīziem sitieniem, bet Rodri bija komandas līderis vidējā līnijā un ar Spānijas izlasi triumfēja Šī gada Eiropas čempionātā.

No "Chelsea" uz balvu pretendē uzbrucējs Kouls Palmers, kurš pagājušajā premjerlīgas sezonā ar 22 gūtiem vārtiem bija otrs labākais snaiperis un ar 11 rezultatīvām piespēlēm otrs labākais asistents.

Tikmēr no "Arsenal" uz balvu pretendē norvēģu pussargs Martins Ēdegors, kurš premjerlīgā pagājušajā sezonā guva astoņus vārtus un atdeva desmit rezultatīvas piespēles, bet no "Aston Villa" - uzbrucējs Ollijs Votkinss, kurš izcēlās ar 19 gūtiem vārtiem un ar 13 rezultatīvām piespēlēm bija līgas labākais asistētājs.

Savukārt uz PFA balvu sieviešu konkurencē pretendē tikai "Chelsea" un Mančestras "City" pārstāves.

No "Chelsea" balvu var iegūt Niama Čarlza, Erina Katberta vai Lorena Džeimsa, kamēr no "City" uz to pretendē Jui Hasegava, Lorena Hempa un Hadidža Šova.

PFA balvas ieguvēji tiks paziņoti 20.augustā.

Izmantotie resursi:
LETA