Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mančestras "City" talants Bobs dažas dienas pirms sezonas sākuma salauž kāju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Mančestras "City" talants Bobs dažas dienas pirms sezonas sākuma salauž kāju
Oskars Bobs. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas jaunā sezona sāksies piektdien. Čempiones Mančestras "City" pamatsastāvā ielauzies 21 gadu vecais norvēģis Oskars Bobs, taču kājas lūzuma dēļ viņam ievads ies secen.

Oskars Bobs kaulu kājā salauza trešdienas treniņā. Mančestras "City" cer, ka norvēģis ierindā varēs atgriezties pirms 2024. gada noslēguma, tomēr traumas nopietnība būs zināma tikai pēc dziļākām pārbaudēm.

Čempione jauno sezonu sāks svētdien pret Londonas "Chelsea", un tika prognozēts, ka Bobs dosies starta sastāvā. Viņš sāka "City" visas piecas pārbaudes spēles, kā arī Anglijas Superkausu, uzvarā pret Mančestras "United" izceļoties ar rezultatīvu piespēli izlīdzinājuma vārtos.

"Nedomāju, ka viņš vasaras laikā diži progresējis. Viņš ir tas pats futbolists, kas pagājušajā sezonā. Ja jūs redzētu treniņus, jūs uzreiz ievērotu viņa līmeni," norvēģi slavēja "City" viens no līderiem Bernardu Silva.

Bobs uz Mančestru pārcēlās 2019. gadā no Norvēģijas kluba "Valerenga". Debiju Premjerlīgā viņš piedzīvoja 2023. gada septembrī, bet šā gada aprīļa vidū iesita pirmos vārtus, izceļoties 5:1 uzvarā pret "Luton Town".

Izmantotie resursi:
https://www.nytimes.com/athletic/57...