Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Tottenham'' arī nākamajā sezonā no ''Leipzig'' turpinās īrēt uzbrucēju Verneru

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Tottenham'' arī nākamajā sezonā no ''Leipzig'' turpinās īrēt uzbrucēju Verneru
Timo Verners. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs ''Tottenham'' vienojies ar Vācijas Bundeslīgas klubu ''Leipzig'' par uzbrucēja Timo Vernera izīrēšanu arī visas nākamās sezonas laikā.

Anglijas Premjerlīgas klubs ''Tottenham'' vienojies ar Vācijas Bundeslīgas komandu ''Leipzig'' par uzbrucēja Timo Vernera izīrēšanu vēl arī visas nākamās sezonas laikā.

Uz īres tiesībām Verners pastiprināja angļu klubu šī gada janvārī, 14 spēlēs visu turnīru ieskaitē iesitot divus vārtus. Sākotnējā vienošanās paredzēja, ka ''Tottenham'' šajā vasarā ir iespēja par 15 miljonu transfēra maksu iegūt Verneru savā īpašumā, bet pēc jaunās vienošanās šī summa nākamajā vasarā būs gandrīz divas reizes zemāka - 8.5 miljoni.

Verners sevi pierādīja kā nozīmīgu spēlētāju galvenā trenera rotācijā. Pēdējās piecas spēles viņš izlaida paceles cīpslas traumas dēļ. Šī ir Vernera otrā pieredze Anglijā - iepriekš viņš spēlēja Londonas ''Chelsea'', ar kuru kļuva par UEFA Čempionu līgas, UEFA Superkausa un FIFA klubu Pasaules kausa uzvarētāju.

''Chelsea'' sastāvā Verners 89 spēlēs guva 23 vārtus, pēc kā atgriezās ''Leipzig''. Vācijas izlases sastāvā viņš aizvadījis 57 spēles, kurās guvis 24 vārtus. Pēdējais mačs savas valstsvienības rindās viņam gan bija pagājušā gada martā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...