Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Čempionu līgā iekļuvusī ''Aston Villa'' atalgo Emeriju ar piecu gadu līgumu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Čempionu līgā iekļuvusī ''Aston Villa'' atalgo Emeriju ar piecu gadu līgumu
Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa

Anglijas Premjerlīgas klubs ''Aston Villa'' paziņojis, ka tas turpinās sadarbību ar galveno treneri Unaju Emeriju, ar kuru panākta vienošanās par sadarbības turpināšanu uz vēl pieciem gadiem. 2023./2024. gadā ''Aston Villa'' iekļuva labāko četriniekā Premjerlīgā.

Pirmdien Anglijas Premjerlīgas klubs ''Aston Villa'' paziņoja par līguma pagarināšanu uz vēl piecām sezonām ar galveno treneri Unaju Emeriju. Viņš par kluba treneri kļuva 2022. gada oktobrī, kad klubs Premjerlīgā ieņēma vien 17. vietu. Pusotru gadu vēlāk, 2023./2024. gada izskaņā, ''Aston Villa'' čempionātā finišēja ceturtajā vietā un kvalificējās UEFA Čempionu līgai.

''Esmu ļoti priecīgs spert šo soli un uzņemties atbildību par komandas rezultātiem. Šeit valda īpaša atmosfēra. Fanu atbalsts arī liek justies kā mājās. Esam ļoti saviļņoti turpināt šo piedzīvoju bez limitiem attiecībā uz mūsu sapņiem,'' kluba mājaslapā citēts Emerijs.

Bez ceturtās vietas Premjerlīgā klubs šajā sezonā piedalījās arī UEFA Eiropas Konferences līgā, kurā apstājās pusfinālā. Karjeras laikā Emerijs strādājis ar Spānijas klubu ''Sevilla'' un citu Premjerlīgas vienību ''Arsenal''. Tāpat viņš trenējis ''Almeria'', ''Valencia'', Maskavas ''Spartak'', Parīzes ''Saint-Germain'' un ''Villarreal''.

Ar ''Sevilla'' viņš trīs reizes kļuvis par UEFA Eiropas kausa uzvarētāju. Tāpat trenera karjerā Emerijs izcīnījis Francijas čempiona titulu un ieguvis Francijas kausu un Superkausu.

Izmantotie resursi:
https://www.avfc.co.uk/news/2024/ma...