Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Klops: ''Ja ''United'' spēlēs tāpat kā pret mums, tad neuzvarēs ''Arsenal''''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Klops: ''Ja ''United'' spēlēs tāpat kā pret mums, tad neuzvarēs ''Arsenal''''
Jirgens Klops. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galvenais treneris Jirgens Klops pēc neizšķirta pret ''United'' pauda, ka viņa vadītajai komandai bijis jāuzvar un ar tādu demonstrēto sniegumu nepietiks, lai kļūtu par čempioni. Tāpat viņš novērtēja ''United'' izredzes spēlē pret konkurenti ''Arsenal'', kas gaidāma 11. maijā.

Vakar Anglijas Premjerlīgas ietvaros 2:2 pret ''United'' spēlēja viena no titula tīkotājām ''Liverpool''. Pēc 31 spēles Liverpūles klubam ir 71 izcīnīts punkts, kas ir tikpat, cik līderei ''Arsenal''. Esošajai čempionei ''City'' ir par punktu mazāk.

Trīs nedēļu laikā ''Liverpool'' otro reizi viesojās pie ''United'' un abos mačos, par spīti izdarītajiem 53 sitieniem, neuzvarēja. FA kausa izcīņā bija jāsamierinās ar zaudējumu 3:4, bet tagad neizšķirts 2:2. ''Tas ir fakts, ka mums abas spēles bija jāuzvar, taču to neizdarījām,'' pēc mača teica Jirgens Klops.

''Zinu, ka cīņa par titulu būs spraiga līdz pašām beigām. Līdz vakardienai mēs bijām līderi, tagad tie ir ''Arsenal''. Nezinu kad, bet kādu dienu līderis var būt kāds cits. Ja spēlēsim kā šodien, tad titulam ar to nepietiks. Vēlamies būt pirmie pēc pēdējās kārtas,'' teica Klops, sakot, ka, iespējams, atbalstīs ''United'', kad tai 11. maijā gaidāma spēkošanās pret ''Arsenal''.

''Iespējams,'' viņš atbildēja. ''Ja vēl cīnīsimies par titulu, kas gan būtu ļoti labi. ''Arsenal'' ir ļoti laba futbola komanda. Ja ''United'' spēlēs kā pret mums šodien, tad ''Arsenal'' uzvarēs. Par to esmu 100% pārliecināts.''

Londonas ''Arsenal'' par Premjerlīgas čempioni nav kļuvusi 20 gadus, bet ''Liverpool'' pēdējo trofeju vietējā čempionātā izcīnīja 2019./2020. gadā, kad 19. reizi kļuva par Anglijas spēcīgāko komandu. Pēc tam trīs gadus pēc kārtas triumfējusi ''City''.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

Slēpts komentārs: Madzigais

     [+] [-]

, 2024-04-08 17:38, pirms 3 nedēļām
Madzigais rakstīja: Lielāks bēbis nav redzēts!🤣🤣🤣 Loserpool kaput!
Labs futbols.

  +1 [+] [-]

, 2024-04-08 22:20, pirms 3 nedēļām
..neticami, ka Klopam tikai 1 līgas tituls. šķiet, ka tikai pērn bija švaka sezona. šo derētu atkal paņemt.

     [+] [-]

, 2024-04-09 10:35, pirms 3 nedēļām
Taisnība ⚽