Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2324, Did:0, useCase: 3

Ģenerālis liek uz Michigan

9.apr . 04:20

Louisville - Michigan

Šodien lielais basketbols NCAA, pat NBA šodien nenotiek spēles, kas tikai norāda cik svarīgs ir studentu čempionāts. Līdz Final Four netika daudzas komandas, kuras tika uzskatītas par favorītiem. Jau pirmajā kārtā izkrita - Džordžtauna, Viskonsīna, Kanzasa, UNLV (bijušais Kambalas klubs), otrajā kārtā par pārsteigumu izlidoja Gonzaga. Ļoti maz kurš paredzēja, ka finālā spēlēs Louisville Cardinals un Michigan Wolverines. Abām komandām ziedu laiki bija, kad vēl es ar PSRS izlasi biju spēlējis pret daudzām NCAA komandām, bet ar šīm divām nebij sanācis tikties.

Louisville ir spēcīgs treneris, kurš man personīgi simpatizē ar savu taktisko arsenālu. Viņam ļoti patīk straujas aizsardzības maiņas, presingi, double team un cita veida slazdi. NBA viņam neizdevās trenera karjera, kas ir saprotams, jo tur nepiekoj aizsardzības basketbolu, bet NCAA ir īstā vieta, kur izpausties šāda veida trenerim.

Michigan ir ļoti spēcīgs sastāvs - četriem no sākumsastāva tiek prognozēta NBA drafta pirmā kārta. Šajā komandā spēlē iespējams nākamās NBA zvaigznes - Trejs Burks, Tims Hardavejs juniors, Glens Robinsons un Mičs Makgerijs. Komandā spēlē arī Niks Stauskas - Kanādas Lietuvietis.

Louisville nav izteiktu līderu, bet komanda ir kā vilciens, kurš uzņemot ātrumu ir grūti apturams. Vēlētos izcelt komandas psiholoģisko spēku, jo džeks, kurš salauza kāju spēles laikā būs uz komandas soliņa un palīdzēs komandas biedriem noskaņoties.

Pēc izcīnītajiem čempiontituliem Louisville ir vadībā 2:1, kas vēl ir interesanti, tad Michigan ir zaudējuši pēdējos divus finālus 1992 un 1993 ar Krisu Vēberu priekšgalā.

Lai arī vadošie spēlētāji abām komandām ir ārējās līnijas spēlētāji, tomēr ātru un skaistu basketbolu mums neredzēt, jo šis ir fināls, kur abas komandas cīnīsies par dzīvību un nāvi. Šeit mēs redzēsim smagu kapiņu!

Man simpatizē Louisville treneris, bet mani favorīti šajā cīnā ir Michigan.

Kurš būs spēles MVP?

  • 13

  • 7

  • 28

  • 4


     [+] [-]

, 2013-04-08 13:36, pirms 11 gadiem
Šis raksts ir profesionāliem- nevaru nobalsot, jo nezinu šos špīlerus bet raksts informatīvs

     [+] [-]

, 2013-04-08 14:22, pirms 11 gadiem
Es gan par Louisville. Pitīno komanda bija stabilākā visu sezonu un ceru pa godu spēlētājam kas salauza kāju uzvarēs.

     [+] [-]

, 2013-04-08 16:25, pirms 11 gadiem
par basketbolu Valters ir profs loti labi uzrakstijis.Paldies

     [+] [-]

, 2013-04-08 17:58, pirms 11 gadiem
Mitch McGary noteikti jabūt pie MVP kandidātiem, paskaties ko viņš ir izdarījis march maddness laikā. Stabils spelētājs un noteikti ir galvanais iemesls kapēc Michigan ir finālā!!