Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2949, Did:0, useCase: 3

Balcers ievietots "Sharks" savainoto spēlētāju sarakstā

Rolands Eliņš

Balcers ievietots "Sharks" savainoto spēlētāju sarakstā
Rūdolfs Balcers. Foto: San Jose Sharks

Nacionālās hokeja līgas klubs Sanhosē "Sharks" pavēstījis, ka Rūdolfs Balcers ievietots savainoto spēlētāju sarakstā un attiecīgi nespēlēs ilgāk nekā sākotnēji vēstīts.

Rūdolfs Balcers izlaida jau iepriekšējo "Sharks" spēli, un toreiz kluba sniegtā informācija liecina, ka Balceram ir ķermeņa apakšdaļas savainojums, no kura viņam vajadzētu atgriezties kuru katru dienu. Taču izrādījies, ka būs nepieciešams ilgāks pārtraukums.

"Sharks" treneris Bobs Bugnērs medijiem šodien norādīja, ka tādiem vārdiem ("atgriezīsies kuru katru dienu") Balcera savainojumu neraksturotu: "Drīzāk teiktu, ka viņa atgriešanās termiņš mērāms nedēļās. Redzēsim, kā paies šī nedēļa. Zināsim vairāk, kad viņš būs veicis daļu no rehabilitācijas procesa."

Balcers oficiāli ievietots savainoto spēlētāju sarakstā, kas nozīmē, ka viņš nevarēs piedalīties spēlēs vismaz septiņas dienas, kas ir minimālais termiņš, pēc kura spēlētājs var tikt izņemts no šī saraksta.

Līdz ar to skaidrs, ka Balcers nepiedalīsies šonakt paredzētajā mačā pret "Flames". Sanhosē pēc tam paredzētas vēl sešas mājas spēles pēc kārtas un nākamais izbraukums gaidāms tikai pēc Ziemassvētkiem.

Balcers šosezon 24 spēlēs guvis desmit punktus (2+8). Viņš NHL aizvada savu ceturto sezonu, taču vēl nevienā nav no tām aizvadījis vairāk par 41 maču.