Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2949, Did:0, useCase: 3

Balceram sezonas otrie vārti un zaudējums bullīšos

Rolands Eliņš

Balceram sezonas otrie vārti un zaudējums bullīšos
Rūdolfs Balcers gūst vārtus. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā Rūdolfa Balcera pārstāvētā "Sharks" vienība ar 2:3 pēcspēles metienos piekāpās Ņūdžersijas "Devils", lai gan mača gaitā divreiz bija vadībā, un vārtus guva arī Latvijas uzbrucējs.

# Rūdolfs Balcers šonakt nospēlēja 17:46 minūtes, vairāk nekā divas minūtes spēlējot skaitliskajā mazākumā. Viņš izcēlās ar vārtu guvumu, četriem metieniem pa vārtiem un četriem spēka paņēmieniem, tiesa, arī ar četrām soda minūtēm.

# Balcers guva vārtus 25. minūtē, kad veiksmīgi pieslēdzās pie vārtu tālā staba un sagaidīja partnera piespēli, pēc kuras varēja raidīt ripu tukšajā vārtu stūrī, tobrīd panākot 1:0.

VIDEO: "Sharks" latvietis iemet un ir rezultatīvs trešajā NHL mačā pēc kārtas

# Balceram tie bija sezonas otrie vārti un pirmie pēc sezonas atklāšanas spēles oktobra vidū. 11 spēlēs šosezon Balcers sakrājis 2+3, turklāt rezultatīvs bijis jau trīs mačos pēc kārtas. Iepriekš pret "Sabres" un "Blues" viņš abos mačos izcēlās ar rezultatīvām piespēlēm.

# "Sharks" mačā pret "Devils" tā arī ne brīdi nenonāca iedzinējos, taču uzvaru pamatlaikā tomēr nenosargāja. Sanhosē vadību vēlreiz pārņēma 45. minūtē, bet 58. minūtē soms Janne Kuokanens panāca izlīdzinājumu.

# Pēcspēles metienos savu iespēju neizmantoja arī Balcers, un "Devils" hokejisti bija veiksmīgāki, izcīnot uzvaru pēc Deimona Sīversona precīzā bullīša.

# Lai arī Balcera komanda beigās cieta zaudējumu, punkts par neizšķirtu pamatlaikā tika iegūts, un "Sharks" tagad ir 13 punkti 11 mačos, kas ļauj ieņemt trešo vietu Klusā okeāna divīzijā. Nākamā spēle Sanhosē paredzēta pēc trim dienām pret Kalgari "Flames", ar ko tiks sākta piecu spēļu izbraukuma sērija.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  -1 [+] [-]

, 2021-11-07 08:26, pirms 2 gadiem
Autors laikam spēli nav skatījies. Balceram arī nerealizēts pēcspēles bullītis - trāpīja pa vārtu stabu.

  +1 [+] [-]

, 2021-11-07 09:38, pirms 2 gadiem
esjauneko rakstīja: Autors laikam spēli nav skatījies. Balceram arī nerealizēts pēcspēles bullītis - trāpīja pa vārtu stabu.
nomaiņu skaitu... izdzerto šķidruma daudzumu ar derētu pieminēt, ne?! Jeb pēcspēles metienu sērijā trāpītās ripas pa vārtu konstrukciju tiek liktas tagad kaut kādā statistikā???!!!

     [+] [-]

, 2021-11-07 10:44, pirms 2 gadiem
viedoklis rakstīja: nomaiņu skaitu... izdzerto šķidruma daudzumu ar derētu pieminēt, ne?! Jeb pēcspēles metienu sērijā trāpītās ripas pa vārtu konstrukciju tiek liktas tagad kaut kādā statistikā???!!!
Pēcspēles bullīša izpildīšana, manuprāt, ir pieminēšanas vērts pasākums. Kā nekā met tikai 3 spēlētāji no komandas.
Bet šajā portālā labāk jau cept palagus par kibersportu un smalki aprakstīt, kā kādam džekam paveicās pistoles raundā..

     [+] [-]

, 2021-11-07 12:23, pirms 2 gadiem
esjauneko rakstīja: Pēcspēles bullīša izpildīšana, manuprāt, ir pieminēšanas vērts pasākums. Kā nekā met tikai 3 spēlētāji no komandas.
Bet šajā portālā labāk jau cept palagus par kibersportu un smalki aprakstīt, kā kādam džekam paveicās pistoles raundā..
Csgo ir ļoti labs, katru lasu izlasu, kamēr nhl es paskatos tikai rezultatu