Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

RFS grupu turnīra ievadā pārbaudījums Florencē pret "Fiorentina"

Emils Ozerinskis

RFS grupu turnīra ievadā pārbaudījums Florencē pret "Fiorentina"
Serbu uzbrucēji Andrejs Iličs un Luka Jovičs. Foto: Nora Krevņeva Baibakova | Zumapress/Scanpix

Pēc 13 gadu pārtraukuma Latvijas klubu futbols atgriežas Eiropas kausu grupu turnīrā. Šovakar pulkst. 19:45 Florencē pret itāļu "Fiorentina" savu gatavību Eiropas skatuvei parādīs Latvijas čempionvienība RFS.

• RFS cīņas UEFA Konferences līgas grupu turnīrā tiks translētas "Viaplay" tiešraidēs.

• UEFA Konferences līgas grupu turnīru Viktora Moroza trenētā Latvijas čempionvienība sasniedza ar ļoti lielu veiksmes devu Belfastā. Izglābjoties pagarinājuma pēdējā minūtē un uzvarot pēcspēles sitienu sērijā, RFS kļuva par pirmo Latvijas klubu kopš 2009. gada Eirokausu grupu turnīrā, kad Eiropas līgā spēlēja FK "Ventspils".

• Pirmā RFS komandas pretiniece izbraukumā būs Itālijas A sērijā 11. vietu ieņemošā "Fiorentina", kas savā iepriekšējā spēlē cīnījās neizšķirti 1:1 ar Turīnas "Juventus", neizmantojot pārsvaru otrajā spēles puslaikā.

• "Fiorentina" galvenais treneris Vinčenco Italjāno izteicās: "Eiropā nedrīkst nenovērtēt nevienu pretinieku, īpaši gadījumos, kad daudz ko nezini par pretinieku." Tāpat speciālists piebilda: "Ir jābūt noskaņotiem, kā jau jebkura mačā, jo uz likmes ir svarīgi punkti. Jāspēlē labi jau no paša sākuma, apliecinot, ka esam gatavi cīņai."

• Lielākā daļa Itālija klubu spēlētāju paši par sevi futbola tirgū ir vērtīgāki nekā visa RFS spēlētāju kopa. Uzbrukuma līnijā komanda paļaujas uz serbu Luku Joviču un Kotdivuāras futbolistu Kristianu Kuamē. Laukuma centrā notikums kontrolē Čehijas pussargs Antonīns Barāks, bet malējā aizsarga pozīcijā itāļi papildinājušies ar Doņeckas "Shakhtar" brazīlieti Dodo.

• RFS kluba vadība noteikti cer, ka komandai izdosies ne tikai sevi kopumā parādīt cienīgi uz Eiropas skatuves, bet kāds no komandas spēlētājiem varētu kļūt par ienesīgu transfēru darījumu. Cerīgākie kadri, kuri varētu ienest līdzekļus RFS kluba kasē ir serbu uzbrucējs Andrejs Iličs, kurš Virslīgā šogad sakrājis 14 vārtus, reaktīvais Brazīlijas spārns Emersons un raženais slovēņu centra aizsargs Žiga Lipuščeks.

• Kādreizējā Itālijas futbola federācijas prezidenta Artēmio Franči vārdā nosauktajā "Fiorentina" stadionā ir 43 tūkstošu līdzjutēju ietilpība. Diez vai, ka RFS komanda būs pietiekami liels kairinātājs, lai tribīnes būtu pārpildītas, tomēr arī pusstadions daudziem Latvijas komandas spēlētājiem varētu būt iepriekš nepieredzēts pārbaudījums.

• Spēli Florencē tiesās Čehijas tiesnešu brigāde ar 33 gadus veco Pāvelu Orelu galvenā soģa postenī. Tiesnešiem potenciāli uz laukuma būs iespēja pāris vārdus pārmīt arī dzimtajā valodā, jo laukumā varētu būt gan "Fiorentina" čehu centra pussargs Antonīns Barāks, gan noteikti arī viens no RFS līderiem Petrs Marešs.

''Fiorentina'' sastāvs spēlei pret RFS

PozīcijaSpēlētājsValstsVecums
VārtsargiPjerluidži GollīniItālija27
Pjetro TerrakjānoItālija32
Mikele ČerofolīniItālija23
AizsargiDodoBrazīlija23
Kristiāno BiragiItālija30
Aleksa TerzičsSerbija23
Luka RanjēriItālija23
Lorenco VenutiItālija27
Lukass Martiness KvartaArgentīna26
Kostantīno FavasuliItālija18
PussargiDžakomo BonaventuraItālija33
Rikardo SaponāraItālija30
Jusefs MalehsMaroka24
Simons ŽurkovskisPolija24
Sofians AmrabatsMaroka26
Rolando MandragoraItālija25
Alesandro BjankoItālija19
Dimo KrastevsBulgārija19
Antonīns BarāksČehija27
UzbrucējiLuka JovičsSerbija24
Žonatans IkonēFrancija24
Rikardo ZotilsItālija23
Kristians KuamēKotdivuāra24
Arturs SabralsBrazīlija24

RFS sastāvs UEFA Konferences līgai

PozīcijaSpēlētājsValstsVecums
VārtsargiPāvels ŠteinborsLatvija36
Vītauts ČerņausksLietuva33
Jevgenijs NerugalsLatvija33
AizsargiŽiga LipuščeksSlovēnija25
Petrs MarešsČehija31
Vitālijs JagodinskisLatvija30
Jovans VlalukinsSerbija23
Elvis StuglisLatvija29
Vladislavs SorokinsLatvija25
Vitālijs MaksimenkoLatvija31
Kaspars DubraLatvija31
PussargiStefans PaničsSerbija29
Alfuseinijs DžataGambija23
Tomislavs ŠāričsHorvātija32
Tomāšs ŠimkovičsAustrija35
Artūrs ZjuzinsLatvija31
Deniss RakelsLatvija30
BilsBrazīlija23
Gļebs ŽaleikoLatvija18
UzbrucējiAndrejs IličsSerbija22
EmersonsBrazīlija23
Kevins FrīzenbihlersAustrija28

Noderīgas saites

# E. Novickis: Stambula, Parīze, Florence futbola mīļotāju dara laimīgu
# Vai arī nākamais Eirokausu grupu turnīrs būs jāgaida 13 gadus?
# RFS nezināmā teritorijā - kas Latvijas čempionus sagaida Konferences līgā?
# Fiorentina – Badžo, Batistuta, bankrots, Calciopoli un atgriešanās Eiropā

1 2 59 komentāri

  -1 [+] [-]

, 2022-09-08 08:17, pirms 2 gadiem
A kaut kur radīs spēli

  +3 [+] [-]

, 2022-09-08 08:21, pirms 2 gadiem
Kāds pārbaudījums? Jācīnās par punktiem. Vēl šodien atmiņā brīdis,kad Zamperīni FK Ventspils labā guva vārtus pret Sporting Lisabonā un ilgi neiedegās tablo 0:1 Ventspils labā,bet kautrīgi iedegās tad,kad Sportingam izdevās rezultātu izlīdzināt.

  +1 [+] [-]

, 2022-09-08 08:49, pirms 2 gadiem
Fiorentin Fans rakstīja: Esmu Fiorentinas franshiizes fans kops 1965. gada, tapec piedodiet visas krievu er ef shaa URLAS, es sodien par fiorentina un pret urlu maksligo veidojumu
nezināju, ka huļiks ar algunopi vienā smilšu kastē izaudzis

     [+] [-]

, 2022-09-08 09:00, pirms 2 gadiem
Nu, toķikā cipari tādi, ka itāļi varētu pat bez varočika spēlēt.... Jācer, ka vismaz cienīgu spēli parādīs un, ka visu haļavno veiksmju limits nebūs izsmelts iepriekšējos mačos. Īpaši pēdējā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2022-09-08 09:23, pirms 2 gadiem
0:7

  +1 [+] [-]

, 2022-09-08 11:02, pirms 2 gadiem
Normunds43 rakstīja: A kaut kur radīs spēli
Skaties iekš Viaplay. Ja ir ... .

  -2 [+] [-]

, 2022-09-08 11:10, pirms 2 gadiem
Tukši komentāri.. Kāda jēga vispār spēlēt, ja uzvarētājs jau zināms. Vai LFS vispār ir kursā, ka šīs ir sarunātās spēles? Kam tad iet tā lielākā peļņa? Tāpāt kā pret Linfield rezultāts beidzās 1:1, skaidri zinu, ka spēle bija sarunāta, pierādījumus arī varu parādīt, ko tad teiksiet? Ļevaki Mūsdienu sports saucās

     [+] [-]

, 2022-09-08 11:24, pirms 2 gadiem
3:0 Fiorentina

  -2 [+] [-]

, 2022-09-08 11:30, pirms 2 gadiem
pag "...kļūt par ienesīgu transfēru darījumu..." !?
Šis ir tā kā RFS viens no eiropas kausa mērķiem? mjaa.. tiešām nopietna komanda, nopietni gatavojas!

     [+] [-]

, 2022-09-08 11:51, pirms 2 gadiem
Viegla uzvara RFS

  +3 [+] [-]

, 2022-09-08 12:50, pirms 2 gadiem
Neesmu visu klubu sastāvus pētījis, bet Igaunijai vismaz 3 futbolisti Eiropas un Konferences līgu grupu turnīros. Pārstāv Rumānijas FCSB, Šveices Cīrihi, Čehijas Slovacko. Slovacko spēlētājs abās Konferences līgas play off kārtas spēlēs pret zviedru AIK guva vārtus.

  -2 [+] [-]

, 2022-09-08 13:13, pirms 2 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Neesmu visu klubu sastāvus pētījis, bet Igaunijai vismaz 3 futbolisti Eiropas un Konferences līgu grupu turnīros. Pārstāv Rumānijas FCSB, Šveices Cīrihi, Čehijas Slovacko. Slovacko spēlētājs abās Konferences līgas play off kārtas spēlēs pret zviedru AIK guva vārtus.
Klubs uzreiz dod savus 10 spēlētājus! Pieļauju, ka tā ir visā Eiropā!
Citos klubos pat vēl mazāk vietējo spēlētāju!
6 spēles šādā līmenī jau ir laba iespēja jebkuram spēlētājam.

  -2 [+] [-]

, 2022-09-08 13:18, pirms 2 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Neesmu visu klubu sastāvus pētījis, bet Igaunijai vismaz 3 futbolisti Eiropas un Konferences līgu grupu turnīros. Pārstāv Rumānijas FCSB, Šveices Cīrihi, Čehijas Slovacko. Slovacko spēlētājs abās Konferences līgas play off kārtas spēlēs pret zviedru AIK guva vārtus.
Daudzi neatceras, bet Euro 2004 Q- pieteikumā EPL bija 4 izlases spēlētāji!

  +2 [+] [-]

, 2022-09-08 13:41, pirms 2 gadiem
datmons rakstīja: Daudzi neatceras, bet Euro 2004 Q- pieteikumā EPL bija 4 izlases spēlētāji!
Taisnības labad jāsaka, ka tāds īsts EPL džeks bija tikai Pahars. Kurš tur bija vismaz lokāli Sauthemptonā zvaigzne.
Stepanovs - viņš pateicoties savam laikam Arsenal daudzos apskatos tiek iekļauts visu laiku sliktākajā EPL tranfēru/spēlētāju XI
Štolcers - 5 mači Fulham
Bleidelis, man šķiet (bet varu kļūdīties) EČQ laikā jau vairs nebija Southemptonā, bet pat ja bija tad laukumā netika un kamēr viņš tusēja pa "svētajiem" nu tur bija smagi dziļā rezervē.
Koļinko līdz EPL netika.
Tā kā jā smagi pievelkot aiz matiem bija 3-4 EPL pieraksta džeki. Realitātē - bariņš ar "Ikauniekiem", kas īslaicīgi atzīmējās top līgās un viens "paaudzes talants" - Pahars, kam jau uz pēdām mina Verpis.
Šī brīža problēma ir tajā, ka nav tādu paaudzes talantu, kā Verpis, Pahars. Un, ka šobrīd nav īsti pat to, kas kaut uz sezonu nonāk top klubos. Arī 2. šķiras līgās mūsējo ir mazāk, kā tajā laikā. Riebjas vai neriebjas rusņa, bet tajā laikā tur mūsējo netrūka un rusņa, vismaz tolaik noteikti bija labāk, kā tagad poļi. Bet bija tā pati problēma, kas tagad - daļa to, kas tika daudz sēdēja rezervē. Un vismaz pagaidām izskatās, ka sāk lēnām iet uz labo pusi. Tie paši Gutijs, Uldriķis, tas cik ilgi koka kāja Ošs bija vajadzīgs Šveicē, Ikaunieks - tur ir kaut kāda stabilitāte. Tas, kas vienu brīdi trūka. Žēl, ka nobruka Ontužāns, tagad var cerēt uz Šitu. Maza, maza gaismiņa tuneļa galā ir.

  -1 [+] [-]

, 2022-09-08 13:42, pirms 2 gadiem
Skatoties reāli - cerams iebakstīs goliņu un paši neielaidīs vairāk, kā 3-4

  +4 [+] [-]

, 2022-09-08 14:04, pirms 2 gadiem
zaipis rakstīja: nezināju, ka huļiks ar algunopi vienā smilšu kastē izaudzis
1965.gadā es vairs smilšu kastē nespēlējos,bet gan ar puikām sētas futbola laukumā spārdīju futbola bumbu.Diez vai tādu bumbu redzējis esi,bez ventīļa.Kameru ieliek iekšā pa speciālu caurumu ādas bumbā un to caurumu ar ādas striķi aizsien,tā kā apmēram sien kurpes.Kad ar galvu gadās nospēlēt un trāpa pa šo vietu,tad laba zīme paliek uz pieres

  +2 [+] [-]

, 2022-09-08 14:43, pirms 2 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Taisnības labad jāsaka, ka tāds īsts EPL džeks bija tikai Pahars. Kurš tur bija vismaz lokāli Sauthemptonā zvaigzne.
Stepanovs - viņš pateicoties savam laikam Arsenal daudzos apskatos tiek iekļauts visu laiku sliktākajā EPL tranfēru/spēlētāju XI
Štolcers - 5 mači Fulham
Bleidelis, man šķiet (bet varu kļūdīties) EČQ laikā jau vairs nebija Southemptonā, bet pat ja bija tad laukumā netika un kamēr viņš tusēja pa "svētajiem" nu tur bija smagi dziļā rezervē.
Koļinko līdz EPL netika.
Tā kā jā smagi pievelkot aiz matiem bija 3-4 EPL pieraksta džeki. Realitātē - bariņš ar "Ikauniekiem", kas īslaicīgi atzīmējās top līgās un viens "paaudzes talants" - Pahars, kam jau uz pēdām mina Verpis.
Šī brīža problēma ir tajā, ka nav tādu paaudzes talantu, kā Verpis, Pahars. Un, ka šobrīd nav īsti pat to, kas kaut uz sezonu nonāk top klubos. Arī 2. šķiras līgās mūsējo ir mazāk, kā tajā laikā. Riebjas vai neriebjas rusņa, bet tajā laikā tur mūsējo netrūka un rusņa, vismaz tolaik noteikti bija labāk, kā tagad poļi. Bet bija tā pati problēma, kas tagad - daļa to, kas tika daudz sēdēja rezervē. Un vismaz pagaidām izskatās, ka sāk lēnām iet uz labo pusi. Tie paši Gutijs, Uldriķis, tas cik ilgi koka kāja Ošs bija vajadzīgs Šveicē, Ikaunieks - tur ir kaut kāda stabilitāte. Tas, kas vienu brīdi trūka. Žēl, ka nobruka Ontužāns, tagad var cerēt uz Šitu. Maza, maza gaismiņa tuneļa galā ir.
Kādi Ikaunieki

Tas pats "Stolcers pirms Fulham bija aizvadījis lieliskas spēles Doņeckas Sahtjor un Spartakā, Bleidelis bija Dānijas līgā pamatā, Stepanovs bija Arsenal, grozi kā gribi, un BEL un SWI līgā pēc tam, Laizāns CSKA (Eiropas kausu ieguva ap to laiku) daudz spēlēja, tajā laikā, šķiet, pamatā, Koļiņķo un Rubins RUS klubu pamatā... Tas ir KOSMOSS, ja salīdzina ar esošo.

     [+] [-]

, 2022-09-08 16:04, pirms 2 gadiem
alguns rakstīja: 1965.gadā es vairs smilšu kastē nespēlējos,bet gan ar puikām sētas futbola laukumā spārdīju futbola bumbu.Diez vai tādu bumbu redzējis esi,bez ventīļa.Kameru ieliek iekšā pa speciālu caurumu ādas bumbā un to caurumu ar ādas striķi aizsien,tā kā apmēram sien kurpes.Kad ar galvu gadās nospēlēt un trāpa pa šo vietu,tad laba zīme paliek uz pieres
Tādas bija arī 80tajos, tas skaitījās "zemais līmenis", bet nu mazpilsētā tai deficīta laikā sanāca diezgan bieži izmantot. Tās kameras bija zvērīgas, apvalki noārdījās, bet kameras vēl pildijā funkciju, tik liekas, ka tām bumbām ik pa laikam radās tā saucamais "burbulis"

     [+] [-]

, 2022-09-08 16:06, pirms 2 gadiem
datmons rakstīja: Daudzi neatceras, bet Euro 2004 Q- pieteikumā EPL bija 4 izlases spēlētāji!
un kad izlase vācās, tad viena no lielajām problēmām bija spēļu prakses trūkums daļai pamata spēlētāju

  +1 [+] [-]

, 2022-09-08 16:48, pirms 2 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Taisnības labad jāsaka, ka tāds īsts EPL džeks bija tikai Pahars. Kurš tur bija vismaz lokāli Sauthemptonā zvaigzne.
Stepanovs - viņš pateicoties savam laikam Arsenal daudzos apskatos tiek iekļauts visu laiku sliktākajā EPL tranfēru/spēlētāju XI
Štolcers - 5 mači Fulham
Bleidelis, man šķiet (bet varu kļūdīties) EČQ laikā jau vairs nebija Southemptonā, bet pat ja bija tad laukumā netika un kamēr viņš tusēja pa "svētajiem" nu tur bija smagi dziļā rezervē.
Koļinko līdz EPL netika.
Tā kā jā smagi pievelkot aiz matiem bija 3-4 EPL pieraksta džeki. Realitātē - bariņš ar "Ikauniekiem", kas īslaicīgi atzīmējās top līgās un viens "paaudzes talants" - Pahars, kam jau uz pēdām mina Verpis.
Šī brīža problēma ir tajā, ka nav tādu paaudzes talantu, kā Verpis, Pahars. Un, ka šobrīd nav īsti pat to, kas kaut uz sezonu nonāk top klubos. Arī 2. šķiras līgās mūsējo ir mazāk, kā tajā laikā. Riebjas vai neriebjas rusņa, bet tajā laikā tur mūsējo netrūka un rusņa, vismaz tolaik noteikti bija labāk, kā tagad poļi. Bet bija tā pati problēma, kas tagad - daļa to, kas tika daudz sēdēja rezervē. Un vismaz pagaidām izskatās, ka sāk lēnām iet uz labo pusi. Tie paši Gutijs, Uldriķis, tas cik ilgi koka kāja Ošs bija vajadzīgs Šveicē, Ikaunieks - tur ir kaut kāda stabilitāte. Tas, kas vienu brīdi trūka. Žēl, ka nobruka Ontužāns, tagad var cerēt uz Šitu. Maza, maza gaismiņa tuneļa galā ir.
Ikaunieki gan tizls salīdzinājums..

     [+] [-]

, 2022-09-08 16:57, pirms 2 gadiem
Cerēsim uz pieklājīgu sniegumu tas ir līdz 5 ielaistiem goliem! Cerēsim ka sieviešu futbola izlase pret Angliju tā arī paliks lielākais Latvijas pazemojums futbolā! Ja godīgi neesmu RFS fans, bet atbalstu un ceru uz 0:0

  +1 [+] [-]

, 2022-09-08 17:13, pirms 2 gadiem
Priekssedetajs rakstīja: Ikaunieki gan tizls salīdzinājums..
Uz šo brīdi Ikaunieks ir precīzākais salīdzinājums, jo grozi kā gribi Janka ir pēdējais, kas maucis top5 līgā. Iepriekšējais ir Rudņevs un, lai arī izlasē viņam negāja, klubu karjerā viņam nav pamata sūdzēties - tur top5 līgu pieredze ir līdzvērtīga Paharam. Un tas, ka labākais ko pielīdzināt tādam Štolceram vai Stepanovam ir Ikaunieks tikai vēl vairāk parāda to cik zemu nokritusi futene.

     [+] [-]

, 2022-09-08 17:16, pirms 2 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Kādi Ikaunieki

Tas pats "Stolcers pirms Fulham bija aizvadījis lieliskas spēles Doņeckas Sahtjor un Spartakā, Bleidelis bija Dānijas līgā pamatā, Stepanovs bija Arsenal, grozi kā gribi, un BEL un SWI līgā pēc tam, Laizāns CSKA (Eiropas kausu ieguva ap to laiku) daudz spēlēja, tajā laikā, šķiet, pamatā, Koļiņķo un Rubins RUS klubu pamatā... Tas ir KOSMOSS, ja salīdzina ar esošo.
Ikaunieki, jo Janka ir pēdējais, kas kaut drusku uzmaucis top5 līgā. Un, jā kosmoss salīdzinot ar to kā bija. TIeši tāpēc jau tas ir skaistākais salīdzinājums, ka mūsu šī brīža griesti, tolaik būtu labākajā gadījumā rezervisti.

  -1 [+] [-]

, 2022-09-08 17:41, pirms 2 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Uz šo brīdi Ikaunieks ir precīzākais salīdzinājums, jo grozi kā gribi Janka ir pēdējais, kas maucis top5 līgā. Iepriekšējais ir Rudņevs un, lai arī izlasē viņam negāja, klubu karjerā viņam nav pamata sūdzēties - tur top5 līgu pieredze ir līdzvērtīga Paharam. Un tas, ka labākais ko pielīdzināt tādam Štolceram vai Stepanovam ir Ikaunieks tikai vēl vairāk parāda to cik zemu nokritusi futene.
Mauca liftiniecē, nevis stabilā top-5 līgas klubā. Bet jā, uzspēlēt kaut ko jau tajos frankos uzspēlēja...

     [+] [-]

, 2022-09-08 18:28, pirms 2 gadiem
Zilie uz priekšu.

     [+] [-]

, 2022-09-08 18:29, pirms 2 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Skatoties reāli - cerams iebakstīs goliņu un paši neielaidīs vairāk, kā 3-4
Ka tikai būs tie 3-4 arī.

     [+] [-]

, 2022-09-08 18:43, pirms 2 gadiem
interneta vares kur redzet, iemetiet kads linku velak !!!

  +1 [+] [-]

, 2022-09-08 19:13, pirms 2 gadiem
...atceros draudzības spēli futbolā Rīgā "Daugavas" stadionā ar itāļu "Fiorentina"...laikam 1968. vai 1969.gads?...spēlēja ar mūsu pašu "Daugavu"...un es tobrīd spēlēju RFS kā desmitgadīgs puika...šķiet zaudējām ar 2:1...jāpameklē rezultāts

     [+] [-]

, 2022-09-08 19:31, pirms 2 gadiem
nav īsti, kur skatīties, ja nav viaplay

     [+] [-]

, 2022-09-08 19:38, pirms 2 gadiem
kur var redzēt atrodoties ārzemēs, konkrēti Tenerifē/Spānijā

     [+] [-]

, 2022-09-08 19:45, pirms 2 gadiem

  +2 [+] [-]

, 2022-09-08 19:49, pirms 2 gadiem
dakots rakstīja: ...atceros draudzības spēli futbolā Rīgā "Daugavas" stadionā ar itāļu "Fiorentina"...laikam 1968. vai 1969.gads?...spēlēja ar mūsu pašu "Daugavu"...un es tobrīd spēlēju RFS kā desmitgadīgs puika...šķiet zaudējām ar 2:1...jāpameklē rezultāts
Būsi gan sajaucis Tiešām Rīgas Daugava spēlēja 1969.gadā draudzības spēlia ar itālijas klubu tikai no pilsētas Fidence(kas Itālijas ziemeļos) un klubu sauca Fidentina.Daugava uzvarēja ar rezultātu 4:1 Dienu iepriekš notika draudzības spēle starp Rīgas Elektronu un Ruses Dunav.Tur gan bija zaudējums 1:2

  +1 [+] [-]

, 2022-09-08 20:05, pirms 2 gadiem
sēņotājs12 rakstīja: https://streamspass.live/soccer/stream10/?moment=7&match=Fiorentina-vs-Rigas-FS
paldies

     [+] [-]

, 2022-09-08 20:25, pirms 2 gadiem
lalastreams.me
1 2 59 komentāri