Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2324, Did:0, useCase: 3

Ģenerālis par Znaroku un Vītoliņu

7.apr . 16:00

OHK Dynamo - Traktor

Jau trešo reizi Znaroks ieved savu komandu Gagarina kausa finālā. Par šādu sniegumu piecu sezonu laikā priecātos jebkura KHL komanda. Iepriekšējā sezonā no nelabvēlīgā rezultāta 1-3 Dynamo spēja atspēlēties un iegūt galveno trofeju. Atcerēsimies, ka togad pusfinālā ar 4-0 viņi izslēdza vienu no galvenajiem trofejas pretendentiem - SKA.

Znaroka vadītajā komandā nav spožu zvaigžņu, bet ir labi saliedēts sastāvs, kas strādā komandas labā un neļaus pretiniekam izdarīt vieglus metienus pa saviem vārtiem. Lai arī kāda komanda nāk pretī, Znaroks mācēs izstrādāt spēles plānu, lai neitralizētu pretinieku spēcīgās vietas.

Es gribētu pacelt cepuri Dynamo vadības priekšā, jo šādu uzticēšanos Znarokam ne kura katra kluba vadība paciestu, jo pēc pirmās sezonas klubs neikļuva play-off, bet trešajā tika piedzīvots zaudējums Rīgas Dinamo pirmajā kārtā. Pārsvarā pēc šādām neveiksmēm krievi maina treneru štābu.

Ko mēs varam sagaidīt finālā? Tas būs atkarīgs no Traktor jeb Gārneta, kura lieliskais sniegums aizveda viņus līdz finālam. Znaroks joprojām ir dusmīgs uz Gārnetu, kurš it kā nodevīgi esot aizmucis no viņa, bet kurš gan negribētu nopelnīt saldos Krievijas dolārus? Citi saka, ka Traktor ir spēcīgs uzbrukums, bet mēs jau redzējām, ko spēj Dynamo pret "uzbrukuma mašīnām" - SKA šoreiz netika iznīcināts, bet viņu vieta tika ierādīta pieklājīgā veidā.

Ļoti gribētu, lai Znaroks ar Vītoliņu izcīnītu otro čempiontitulu pēc kārtas, jo hokejā mums nav bijuši tik augstas klases treneri.

Ja finālā tiktu AK Bars ar Lauri Dārziņu, tad man būtu vienalga, kurš uzvarētu, bet tagad - tikai un vienīgi par Dynamo!

Slēpts komentārs: blackx

  -2 [+] [-]

, 2013-04-07 12:11, pirms 11 gadiem
Kāds sakars Dynamo vadībai ar pirmo sezonu???
Pirmajās divās ezonās viņš bija MVD treneris un bez jebkādas saistības ar Dynamo!

     [+] [-]

, 2013-04-07 12:12, pirms 11 gadiem
Vēljoprojām nebeidzu rēkt par valdiņa twītu, kurš tiks tālāk -Bertāns vai Timma... Man patīk klausīties Valterā un Pučē, bet dažreiz ir mazliet par daudz naida, Valdi.

     [+] [-]

, 2013-04-07 12:21, pirms 11 gadiem
Ja patīk tāds hokejs, tad nebrīnos, ka fano par MD. Pretinieku čakarēšana, nekas vairāk.

     [+] [-]

, 2013-04-07 12:26, pirms 11 gadiem
Ģenerālis, kā vienmēr, lien ne savā lauciņā.....
Baigais eksperts.......Smieklīgi....
Tas saucas-''ja es būtu, ja es gribētu....bet galvenais tiek piemirsts ''vai es varu?''

     [+] [-]

, 2013-04-07 12:26, pirms 11 gadiem
biedrin tavai zinashanai Dynamo visa vadiba ir no mvd tapec ari valters ta raksta. neaizmirsti ka MVD apvienojas ar Dynamo!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-04-07 12:46, pirms 11 gadiem
yoshikado rakstīja: biedrin tavai zinashanai Dynamo visa vadiba ir no mvd tapec ari valters ta raksta. neaizmirsti ka MVD apvienojas ar Dynamo!
nu bet toreiz jau bija MVD un Dynamo! Tās ir divas atšķirīgas lietas!

  +1 [+] [-]

, 2013-04-07 12:47, pirms 11 gadiem
Kā iet, Bērziņ? rakstīja: da viņš tajā laikā vēl sāķumskolā gāja, nepārmet
par sevi to stāsti ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-04-07 12:54, pirms 11 gadiem
generalis vel macas but par ekspertu.generalim ieteiktu pirms kaut ko raksti vienu stundu pastrada pie kompja tur var dabut labaku informaciju par to ko tu raksti.nepietiek ka piesedies pie kompja un uzraksti ko tu doma
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-07 13:02, pirms 11 gadiem
Padomju laikos mums Rīgas DINAMO bija tikai augstas klases treneri-Viktors Tihonovs un Vladimirs Jurzinovs.pa vidu vēl 2 sezonas Ēvalds Grabovskis.Vai Valdis to nezin?Znaroks ar Vītoliņu nešaubīgi ir labi treneri,bet līdz sava skolotāja Jurzinova sasniegumiem ir kur augt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-07 13:16, pirms 11 gadiem
Valdis tikai izteica savu viedokli un nezin kāpēc ,bet es viņam pilnīgi piekrītu,jo šeit nav runa par bimbambolu,bet gan par daudz nopietnāku spēli-HOKEJU!

     [+] [-]

, 2013-04-07 13:32, pirms 11 gadiem
Man vairāk imponē Belousovs un Ņičuškins nekā tie vācu un šveiciešu hokeja speciālisti!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-04-07 13:57, pirms 11 gadiem
Mr.Eksperts rakstīja: tā arī īsti neesmu saprati, kur Valdiņam pēkšņi uzradās naids pret Bertānu??
Nu grūti noteikt, cēlonis ir Bertānu veiksmīgās sezonas basketbola laukumos, bet iemesls nomelnošanas kampaņai, laikam ir skaudība par to gada basketbolistu.

Smieklīgi man likās tas, ka Bertāns jau ir Eirolīgas komandā, Spurs rezervju saraksta augšgalā, bet viņš salīdzina ar Timu, kas ir BKV... Nu galīgi nesmuki pret Jāni, viņš šosezon rāda labu sniegumu, bet viņu izsmej...

  +2 [+] [-]

, 2013-04-07 14:00, pirms 11 gadiem
Mr.Eksperts rakstīja: tā arī īsti neesmu saprati, kur Valdiņam pēkšņi uzradās naids pret Bertānu??
nu nezinu ar ko sākās, bet Bertāns jau ar twitterī vai kur k-kad rakstīja ko par tētuka dēliņiem = basketbolistiem-alkoholiķiem....

     [+] [-]

, 2013-04-07 16:17, pirms 11 gadiem
Ok,cienu Valteru kā basketbolistu utt,bet šitā eksperta tēlošana vienkārši kaitina.

     [+] [-]

, 2013-04-07 20:43, pirms 11 gadiem
Visa Znaroka taktika ir kustība.
Viņam nav nekādas īpašas taktikas, pretinieku izpēte utt.
Visa pamatā ir mežonīgs fiziskais, skriešana un galvenais, nepārtraukta kustība. Un kā jau eksperti ir izpētījuši, pieci spēlētāji, kuri atrodas kustībā var nosegt astoņas reizes lielāku platību, kā stāvoši spēlētāji. Brīdī, kad aizsargi zaudēja savu kustīgumu, mēs lieliski redzējām, cik labs ir Dynamo vārtu vecis. No 2:0 2:6.
Tā kā, krievi jau sen to ir atkoduši, un arī publiski neskaitāmas reizes iztirzājuši, ka viņu panākumu atslēga ir nepārtraukta kustība.
Skrieties ar Znaroka vīriem nav prāta darbs, bet ar nopietnu vārtsargu un labu precizitāti (SKA arī pirmās divas spēles bija labāki par Dynamo, tikai iemest nespēja) tas ir pārvarāms.
Traktoram tas ir pa spēkam, vai sanāks, tas cits jautājums.